Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe bonusy na email!

WE*DIE*TOGEDER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Się postarali z tym bonusem hahaha :) dobrze że skończyłem z tym syfem rok temu  ;p  Masz plusika za info :P

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Się postarali z tym bonusem hahaha :) dobrze że skończyłem z tym syfem rok temu  ;p  Masz plusika za info :P

Skoro skończyłem, to po kiego się udzielasz w temacie z tej gry? ;)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Czemu ja nic nie dostalem na e-mail?

Może byłeś banowany z tego maila lub coś...albo nie dostałeś bo się to zdarza.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Ja jestem zapisany i też nigdy nic nie dostałem - może ze względu na to, że już kilka razy zmieniałem adres e-mail, albo z powodu rejestracji przez wp.pl, a nie bigpoint.com.

Opublikowano

Skoro skończyłem, to po kiego się udzielasz w temacie z tej gry

Ale w czym problem bo nie rozumiem ? To że skończyłem GRAĆ nie znaczy że muszę przestać się udzielać na forum :)

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

Opublikowano

Gdzie sie zapisac do tego newlesttera?

Klikasz w zębatkę na stronie głównej ( pod poważaniem) przesuwasz suwak i   klikasz zapisz :)

Opublikowano

Ja jestem zapisany i też nigdy nic nie dostałem - może ze względu na to, że już kilka razy zmieniałem adres e-mail, albo z powodu rejestracji przez wp.pl, a nie bigpoint.com.

Dokladnie.

Jezeli zalozyles konto przez jakis portal np. wp.pl to nie dostajesz newsletera.

Napisz do suportu. Zmienia ci to bez zadnego problemu

Opublikowano

a zaloze sie, ze to jest nagroda za te demanery ;)

Nie za demanery tylko na wielkanoc bo w tym mailu jest napisane tez o jajkach i innych badziewiach na wielkanoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...