Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Pl _Ver 0.0.12.1110 Mod 2.2.1_ Metin2_Pl Nie Potuje

Nicholas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyMetin2 PL _Ver 0.0.12.1110 Mod 2.2.1_ Metin2_PL mi nie potuje. Czytałem FAQ, ale dalej nie rozumiem. Pakiety dobrze zainstalowałem, nie patchowałem Metina. Nie rozumiem tego - " Pamiętaj, że potki w grze muszą być w języku niemieckim."

Za pomoc będzie 5 plusów i 5*.

24g95xl.png

by

Baksiu

Weteran
Opublikowano

Masz wkleić locale_de ...-.-" wtedy nazwa potów jest po niemiecku inaczej się nie bedzie potował

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Deska, potki po niemiecku są w locale_pl :D DE jest po to, żeby bot się odpalił :D Na szczęście w nowym easymetinie już nie będzie tego problemu :D Więc poczekaj i już :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

FAQ punkt 4.

@down - looz, ja Ci wyrównam bo komuś się nie podoba co piszemy, albo jest za pusty, żeby to zrozumieć ;) Jednak nie każdemu się dogodzi ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Reinstall bota (plików lokalizacyjnych też). adndrzejt17, wyrównał bym ci te minusy, ale skończył mi się limit. sorry

ustawiłem sobie bota rano, wracam ze szkoły, a tam 96% PD (miałem 30lv) - o 11 wyłączył się prąd i bot przestał działać... gdyby działał jeszcze 4 godziny (akurat bym wrócił do domu), to może miał bym 32lv.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Na ezotach (jakieś 0.4% za jednego moba dostaje). Dzisiaj dostanę 10kk, to kupię sobie RIB'a+9 może i pójdę na BO (chyba dam tam radę z 33lv i EQ+6/7).

A, zostawiłem sobie dzisiaj jeszcze expbota jak do szkoły szedłem. Działał dokładnie 6 godzin 31 minut, a dostałem tylko 15% doświadczenia (zaczął z 32lv, jakieś 1% DOŚ, szkończył z 32lv, 15% DOŚ). komputer był włączony, tylko monitor wyłączyłem. WTF?

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...