Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro, Pomocy, Kradziez

Dark's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio wystawilem itemy z Metina na Allegro.pl, i gosciu kupil je, i wyslal mi potwierdzenie z banku ze kase wyslal, ale kasy na koncie juz 3dni nie ma, i wydaje mi sie ze gosciu podrobil to potwierdzenie i mam pytanie. Czy jest jaka mozliwosc odzyskania tych pieniedzy?albo itemow?

PS: dokladna suma itemow ktore selnolem to 345zl ;/

Uczeń
Opublikowano

Witam, ostatnio wystawilem itemy z Metina na Allegro.pl, i gosciu kupil je, i wyslal mi potwierdzenie z banku ze kase wyslal, ale kasy na koncie juz 3dni nie ma, i wydaje mi sie ze gosciu podrobil to potwierdzenie i mam pytanie. Czy jest jaka mozliwosc odzyskania tych pieniedzy?albo itemow?

zglos go do ekipy od allegro, pozatym jestes ubezpieczony do jajkiejs tam kwoty na allegro przed nie uczciwymi sprzedawcami czy tez kupujacymi osobami, poczytaj u nich na stronie

Opublikowano

OK,thx

350zl poszlo sie jebac i tak bo juz tyle nie dostane ale THX

Macie +

Opublikowano

spokojnie... jakie to bylo potwierdzenie?? jakie koles mial komentarze wkoncu jak to potweirdzenie z poczty bylo to kasa nawet do 5 dni moze przyjsc

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Potwierdzam , zalezy skąd wysyłał , jeśli wysyłał z poczty w piątek po podludniu to moze isc do nastepnego piatku. Nie raz selalem itemy z metka na allegro i kasa szla po tydzie , półtora z poczty xD Poczekaj chociaz tydzien , jak kasy nie bedzie negatyw i pisz do allegro.

Opublikowano

Potwierdzam , zalezy skąd wysyłał , jeśli wysyłał z poczty w piątek po podludniu to moze isc do nastepnego piatku. Nie raz selalem itemy z metka na allegro i kasa szla po tydzie , półtora z poczty xD Poczekaj chociaz tydzien , jak kasy nie bedzie negatyw i pisz do allegro.

Wyslal z PKO,

komentarze mial pozytywne, ale jak pisze do niego na GG to mnie zawsze blokuje,niby czemu mnie blokuje?bo pewnie oszukal, ale niewiem na 100% wiec narazie nie zglaszam.Ile najwiecej kasa moze isc z PKO?

Opublikowano

Poprostu poczekaj jak nie to zgłoś na allegro ale jak allegro nie pomoże to policja :)) :lol: :lol:

Opublikowano

A na jaki bank robił przelew?

Jeżeli z PKO do PKO, to powinno być od razu.

A jeżeli z PKO do innego banku to 1 turą o 7 czy 8 rano, a jak nie to o 16 (nie znam dokładnych godzin).

Jeżeli dalej przelew nie doszedł, zgłoś to na allegro i na policje.

Ale nie wiem, czy legalnie jest sprzedawanie itemków ;p

H00xer0.png
Opublikowano

buahaha kolego! sry ze tak Cie obraze, ale.. dales du**....... jesli wybrales taka forme zaplaty to sie najpierw czeka na kase, a gdy kase juz masz to wtedy dajes itemki kolego..

Opublikowano

Nieźle się chajtnołeś chłopcze... 345 zł piechotą nie chodzi. Pieniądze nie dojdą - zgłaszaj do teamu allegro oni się tym zajmą, bo przecież u nich była prowadzona transakcja. Co do policji to wydał byś więcej na założenie sprawy w sądzie i na adwokata.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

SerV sam na pewno nie sprzedawałeś nic na allegro -.- i rzeczy z gier typu kasa,itemki,postacie przekazuje się gdy ktoś przekaże ci dowód wpłaty na konto i zawsze patrz nawet godzinę na 1 potwierdzenie jeżeli kwota za którą sprzedałeś jest już niemała. Sam sprzedawałem kaskę za 400zł jednej osobie i wystarczyło potwierdzenie.

Opublikowano

SerV sam na pewno nie sprzedawałeś nic na allegro -.- i rzeczy z gier typu kasa,itemki,postacie przekazuje się gdy ktoś przekaże ci dowód wpłaty na konto i zawsze patrz nawet godzinę na 1 potwierdzenie jeżeli kwota za którą sprzedałeś jest już niemała. Sam sprzedawałem kaskę za 400zł jednej osobie i wystarczyło potwierdzenie.

tu sie mylisz kolego.. widac jestes kolejnym botem...

POTWIERDZENIE NIC CI NIE DA.... DA CI TYLKO GLUPIA NADZIEJE...

to tak samo jakbys sprzedawal pralke za 400zl... koles da Ci potwierdzenie a ty mu dasz pralke? hah! kolego... ja z bratem mamy 6 lat konto na allegro to wiesz :) nikt nie jest taki glupi.. nawet jak jest 20zl nie 400zl to ludzie czekaja na te 20zl potem towar daja..

Opublikowano

To ile kasa będzie płynąć żależy z czego ty masz konto w banku i on !

Ps jeśli tydzień minie i nie dojdzie to zgłaszaj do allegro a potem policja :)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Nie ma wyjścia Allegro Team bądź Policja bo cie zrobił za przeproszeniem w hu*a

11.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...