Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie.

Otóż mam ofertę 350 zł PSC za pewną wirtualna rzecz.

Niestety nigdy nie korzystałem z PSC, ale mniej więcej wiem na czym to polega. Jeśli się mylę to proszę o poprawienie. Kwotę którą mam na swoim koncie PSC mogę wykorzystać na xxx rzeczy w grach internetowych lub komuś przekazać kwotę.

Niestety nie mam konta PSC i chciałbym się dopytać, gdzie mogę założyć konto, czy jeśli konto założę dziś to będzie ono już aktywne i czy przy zakładaniu konta jest pobierania jakaś opłata i czy w późniejszym czasie trzeba będzie za to konto płacić ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

https://www.paysafecard.com/pl-pl/?gclid=CLGagLna18QCFQoEwwodoIgAIg

Z tego co zrozumiałem to ktoś kupuje od ciebie tą rzecz za 350 zł. Więc on musi podać ci kod tego PSC a ty jemu ten przedmiot. Kwestia zaufania jak to zrobicie ale nie widzę innej możliwości. Jeśli jest inaczej to przepraszam że źle zrozumiałem.

A konto możesz założyć na głównej stronie PSC.

"Humans don't deserve to live."

Opublikowano

https://www.paysafecard.com/pl-pl/?gclid=CLGagLna18QCFQoEwwodoIgAIg

Z tego co zrozumiałem to ktoś kupuje od ciebie tą rzecz za 350 zł. Więc on musi podać ci kod tego PSC a ty jemu ten przedmiot. Kwestia zaufania jak to zrobicie ale nie widzę innej możliwości. Jeśli jest inaczej to przepraszam że źle zrozumiałem.

A konto możesz założyć na głównej stronie PSC.

Znaczy głównie mi chodzi oto czy konto na psc jest darmowe, czy w późniejszym czasie są jakieś opłaty za te konto :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...