Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena PS3

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. postanowiłem sprzedać moją ps3 slim z 320gb dyskiem oraz jednym padem. Chcę ją sprzedać, ponieważ nie mam już, aż tyle kasy co wcześniej aby kupować najnowse gry (100-150zł). Do konsoli dodaje kabel hdmi i zasilający oraz cztery gry: gta v, fifa 09, pes 2015 demo, fifa 15 demo.

Prosiłbym was o wycene. A i jeszcze jedno - kumpel mi zaproponował, abym się z kimś wymienił na przerobionego Xboxa, ponieważ będę miał za darmo gry. I tutaj pytanie.. wymieniać, czy sprzedawać bo szczerze mi na ps3 zależało, aby grać w fife15 i gta v.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Czyli sprzedać wszystko razem za 650zł?? A i zapomniałem posiadam też headseta isy, ktorego kupilem za 90zł. Malo go uzywalem.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Wątpię, że za tyle to sprzedaż. @tripipi piszę, że za konsole 550-600, ale na allegro i innych portalach tego typu są o wiele tańsze i to z grami. GTA V można dostać za 60 zł. Jak masz sprzedawać ten cały zestaw to myślę, że sprzedaż to razem za 450-500 zł. Możesz się wymienić na xboxa, ale musisz abonament płacić. Mi akurat abonament nie pasuję dlatego mam zamiar kupić PS3. 

banneranim.gif

Opublikowano

Ok dzięki wielkie:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...