Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serverfiles by Rules V2

.FalveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie klienta. Jak znaleść plik root to zn taką powinien mieć nazwę bo szukam server.info.py gdzie to tam znajdę ?? :)

icon.

­

Opublikowano

mam pytanie czy ktoś spolszczy te pliki ? lub spolszczył i może udostępnić ?:D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Ogólnie dużo pracy z tym spolszczaniem, wątpię aby ktoś tak udostępnił wypociny :D ale rożnie bywa. Co do plików to są że tak powiem zwykłe nic takiego nowego nic nie ogarniętego, wszystko jakieś pomieszane . Może komuś przypadną do gustu.

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Nie warto do niego pisać bo nie odpisuje na PW ^^ Co do tych pliczków po dłuższym przeglądaniu ich nie ma w nich nic ciekawego.

Opublikowano

Nie warto do niego pisać bo nie odpisuje na PW ^^ Co do tych pliczków po dłuższym przeglądaniu ich nie ma w nich nic ciekawego.

No ale jeśli są bardziej odbugowane od terenzo to warto ich używać jako podstawkę ;)

­

Opublikowano

No ale jeśli są bardziej odbugowane od terenzo to warto ich używać jako podstawkę ;)

­

a sa? :) SPOLSZCZY KTOS ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

­

Szybciej odbugujesz terenzo niż to spolszczysz :3 no ale jak ktoś by je spolszczył to tak są lepsze od terenza ^^

Opublikowano

Szybciej odbugujesz terenzo niż to spolszczysz :3 no ale jak ktoś by je spolszczył to tak są lepsze od terenza ^^

Nie wiem w czym problem spolszczyć ;) Niektóre questy z niektórych plików się nadają do podmiany także zawsze coś, znaleźć jeszcze w miare ogarnięte pliki proto i spolszczyć tylko nowe itemy :)

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No przyznam ze bardzo ciekawe te pliki sa. Systemy wszystkie dzialaja bez problemow. One sa w 100% lepsze od terenzo. Terenzo 34083 nie przypominaja w niczym 34083.

Poswiecic w nich troszke czasu i serwer petarda ...

Edit :

Po spolszczeniu calych plikow stwierdzam jednak ze te pliki to takie samo gowno jak pliki teranzo. Nie dzialaja pasy , brak questa pod pasy, nie dzialaja runy, run wogole nie ma wgranych, taka prowizorka mala. Tzn sa wgrane ale okno run jest albo bugniete albo dla picu. Ale najwazniejsze to "run time error abnormal program termination" wystepuje na serwerze i nie zwalnia bufora po teleportach. Jednak zostaje tylko source , bez source runtimer jest nie do naprawienia. Jak by ktos chcial spolszczenie , pisac, spolszczylem cale pliki + klienta. Jedynie co sie nadaje to ja osobiscie wyciagnalem sobie te 2 nowe systemy onoare i puture. Tak z ciekawosci chcialem wlasnie zobaczyc pliki i wstawic wam na mpc ale nie sa warte. Myslalem ze na 34083 runtime error nie pojawia sie ale sie mylilem. Swoja droga to bardzo dziwne ze nagle ten blad jest na wszystkich serwerach 2089 oraz 34083. Tu na 100% wesze szwindel, nie da sie puscic serwera juz na starych plikach, no chyba ze dla 50 graczy a takie cwaniaki wciaz sa.

Pozdrawiam.

edit: plikow nie mam , usunalem je poniewaz nie bylo chetnych....

Opublikowano

Klient się przyda do powyciągania paru rzeczy  :) 

Co do plików znane są jakieś backdoory lub coś co budzi zaniepokojenie?

comment_dbuiyRQdgxRvx0TOUIc0lsJOoYfX38Fj

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...