Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update Mu Online 2015 / Nowy Serwer

loleczekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwierają nowy serwer jednocześnie zamykając stary.

Jak wygląda sprawa botów/bugów na Mu?

Kilka lat mnie na globalu nie było.

Jeśli jest lepiej to i ja się wstępnie zgłaszam. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że jeśli wprowadzą taki sam serwer, jak pozostałe to gra jest bez celowa. Dla czego? A no dla tego, że teraz bardzo duża większość graczy, którzy podchodzą do tej gry "na serio" inwestuje spore sumy w cash shop. A co teraz mamy w cash shop? A no mamy dokładnie wszystko. Min. karty na gotowe itemy z mega bonusami, wingi 3rd+11. Najnowszym hitem są exp karty, 1 karta=400lv, kolejna juz 530lvl i tak dalej. Kto więc zainwestuje 100-200$ ma już gotową postać maxlv w 1 dniu gry ;-)

Jedynym w miarę dobrym serwerem, który daje szanse na w miarę przyjemną grę był by serwer skopiowany z ustawieniami z kr, ale to trzeba sobie już doczytać, nie chce mi się rozpisywać.

@WarAngel, na obecnym MuO bot jest ing.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że jeśli wprowadzą taki sam serwer, jak pozostałe to gra jest bez celowa. Dla czego? A no dla tego, że teraz bardzo duża większość graczy, którzy podchodzą do tej gry "na serio" inwestuje spore sumy w cash shop. A co teraz mamy w cash shop? A no mamy dokładnie wszystko. Min. karty na gotowe itemy z mega bonusami, wingi 3rd+11. Najnowszym hitem są exp karty, 1 karta=400lv, kolejna juz 530lvl i tak dalej. Kto więc zainwestuje 100-200$ ma już gotową postać maxlv w 1 dniu gry ;-)

Jedynym w miarę dobrym serwerem, który daje szanse na w miarę przyjemną grę był by serwer skopiowany z ustawieniami z kr, ale to trzeba sobie już doczytać, nie chce mi się rozpisywać.

@WarAngel, na obecnym MuO bot jest ing.

widocznie jest to sposob ktory odpowiada graczom i przynosi korzysci firmie, gdyby ludziom to przeszkadzalo to nikt by w to nie gral, gra jest f2p ale tak jak wszedzie osoba ktora wyklada kase bedzie miala duze przywileje i przewage, to samo jest w ogromnych produkcjach np. diablo3.

zachecam do kontaktu osoby zainteresowane startem i gra na nowym serwerze, zarowno casualowo(gra dla przyjemnosci) jak i tych ktorzy chca cos wiecej osiagnac.

pozdrawiam

Opublikowano

widocznie jest to sposob ktory odpowiada graczom i przynosi korzysci firmie, gdyby ludziom to przeszkadzalo to nikt by w to nie gral, gra jest f2p ale tak jak wszedzie osoba ktora wyklada kase bedzie miala duze przywileje i przewage, to samo jest w ogromnych produkcjach np. diablo3.

zachecam do kontaktu osoby zainteresowane startem i gra na nowym serwerze, zarowno casualowo(gra dla przyjemnosci) jak i tych ktorzy chca cos wiecej osiagnac.

pozdrawiam

Poczekaj, poczekaj. Jakie niby przywileje masz w Diablo 3? Chyba jedynie samą możliwość grania w to(w końcu jest b2p). W Diablo 3 nie ma żadnego IS (testują to, ale nawet nie w Europie. Zresztą mają się tam pojawić jedynie przedmioty wpływające na wygląd, zero wspomagaczy).

Wracając do tematu

Jeśli sprawa z item shopem tak wygląda to odpuszczam. Nie osiągniesz za dużo jeśli nie wyłożysz kasy. Liczyłem na powrót starego, prawdziwego Mu. Tutaj niestety wypuszczają coś co nawet tego nie przypomina. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Poczekaj, poczekaj. Jakie niby przywileje masz w Diablo 3? Chyba jedynie samą możliwość grania w to(w końcu jest b2p). W Diablo 3 nie ma żadnego IS (testują to, ale nawet nie w Europie. Zresztą mają się tam pojawić jedynie przedmioty wpływające na wygląd, zero wspomagaczy).

Wracając do tematu

Jeśli sprawa z item shopem tak wygląda to odpuszczam. Nie osiągniesz za dużo jeśli nie wyłożysz kasy. Liczyłem na powrót starego, prawdziwego Mu. Tutaj niestety wypuszczają coś co nawet tego nie przypomina. 

jak to jakie ^^? przeciez auction house dzialal z 2 lata od poczatku gry, 100% pay2win, teraz zeby grac na czysto trzeba startowac z nowymi sezonami

Opublikowano

Przedmioty do maksymalnie 60lvl :P To wszystko co zostało zakupione w tym AH można teraz na śmietnik wyrzucić gdyż mamy już trochę wyższy lvl cap. Dobra nie zaśmiecajmy już tego tematu bo zaczyna się robić offtop.

W Mu nie ma po co grać. Kiedyś widok kogoś w seciku Dragon+7 to było coś. Teraz taki item shop wszystko to zniszczy. Bez $$ skazani jesteśmy na dłuuuugie zbieranie, pranie i podbijanie itemkow. Wszystko by było ok gdyby nie fakt iż tutaj wiele eventów zależy od tego jak szybko się ubierzemy(przykładowo cs). Dlatego lepiej chyba poczekać na jakiś dobry prv i tam zbierać ekipę. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Normalny serwer, włącznie z itemami z poprzednich realmów, które nie były aktywowane, tak że gold fenriry plus w3max, aa bronie f.o są juz na nowym serwerze, webzen made me day -,-

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...