Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miejsce na budowę bazy i sekretne miejsca.

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, znacie jakieś dobre miejsce na budowę bazy?

Albo znacie jakieś sekretne miejsca w PEI?

Ja znalazłem 1 wejście pod texturkę gdzie można położyć do 12skrzynek + 4materace do spania - jest ono za latarnią morską, wystarczy poszukać wejścia pod kamienie

Dodatkowo dobrym wg mnie miejsce na budowę bazy jest największy budynek w stafford, wystarczy jakoś zablokować wyjście z windy na dach tak aby tylko my moglibyśmy je otwierać, następnie położyć kilka fortyfikacji aby nikt nam tego z snajperki nie rozwalił i nie wszedł i tyle jest to o tyle dobre że aby wejść na 1 piętro potrzeba drabinki aby wejść od ulicy przez okno potem szybem windy na samą górę

TEMAT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja się urządziłem na przeciwko farmy Fernwood i jestem zadowolony. Dużo drzew, do bazy wojskowej i lotniska Belfast mam jednakowo daleko. Żyć nie umierać :D

Opublikowano

Ogólnie dobrym miejsce jest woda obok Scorpio 7

Jest tam na tyle daleko że bez lunety nikt nie dojrzy budynku, dodatkowo można zrobić go z metalu aby nie mieli za łatwo do rozwalenia go i po kłopocie

A nam łatwo odnaleźć będzie miejsce bo jest tam zatopiona maszyna górnicza

TEMAT

Opublikowano

Ogólnie dobrym miejsce jest woda obok Scorpio 7

Jest tam na tyle daleko że bez lunety nikt nie dojrzy budynku, dodatkowo można zrobić go z metalu aby nie mieli za łatwo do rozwalenia go i po kłopocie

A nam łatwo odnaleźć będzie miejsce bo jest tam zatopiona maszyna górnicza

Masz rację. Dobrze też jest się urządzić w Pirate Cave. Można zabudować metalem, żeby mieli trudniej :)
Opublikowano

Grałem z 2 kolegami, osiedliliśmy się na farmie, cud miód malina :3
Gdzie niegdzie kolce, domek na polu, generatory.
A jak się zrespisz to bardzo łatwo wybić zombi.

1RkW7od.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam baze w Pirate Cave's pod teksturami na serverze i ogólnie gra nas tam 6 osób i nadal miejsce jest ;d

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Dobrą kryjówką jest pirate cave .Masz wszędzie daleko ale nie ma zombie i jeżeli masz manierkę to masz szybki i łatwy dostęp do wody. Również polecam farmy ponieważ jest studnia i w budynkach respią się bronie i nasiona .

Opublikowano

Ja mam na Oulton Isle poprostu obudowałem całą wyspe podłoga tak że nikt nie może wpłynąć zniszczyć tego a ja moge wejść na tę podłoge i ich zabić wejście zrobiłem takie że 1 zniszczyłęm zbudowałem drabine i drzwi metalowe ;)

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...