Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garixer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SYSTEM LIG W HERO ZERO
(Objaśnienie)

Podstawowym celem systemu lig jest zwiększenie zróżnicowania i podniesienie poziomu ekscytacji w PvP - dla początkujących, jak i zaawansowanych graczy. W tym samym czasie powinien być niezależny od podstawowego systemu honoru PvP. To znaczy, że jedno ze źródeł PvP - "odwaga" - nie gra większej roli. Tym samym, powstał osobny ranking dla rozgrywek ligowych. Rozgrywki odbywają się sezonowo. Dodatkowo, musisz aktywnie zapisywać się w każdym osobnym sezonie - to znaczy, że nie bierzesz w nich udziału automatycznie. W ten sposób możesz sam(a) zadecydować, w którym sezonie weźmiesz udział w rozgrywkach ligowych, a w którym weźmiesz sobie przerwę.

LIGI
(Moja opinia)

Liga, którą wprowadzili do gry niedawno wydaje się na pierwszy rzut oka "bardziej" zoptymalizowana jak na swój początek, na drugi rzut - jestem pod wrażeniem, że udało im się uniknąć większych błędów w lidze. Srebro złoto i bronz - które z tych słów nie pasuje do siebie ? Większych minusów nie dostrzegam powoli liga się optymalizuje co jest zrozumiałe, że potrzebuje czasu na tzw. ułożenie się graczy wtedy może będzie to pojedynek wewnątrz ligowy a może nawet "dywizjowy". Jeśli chodzi o atak na słabszych z niższych dywizji również jestem pod wrażeniem rozwiązania tego problemu, jak najbardziej uczciwie zrobione. Oponki wiadomo dlaczego skrócenie jest tak cenne, gdy się chwile zastanowi to się zrozumie ;) Czas oczekiwania jest moim zdaniem odrobinę za krótki ale biorąc pod uwagę ogólną ilość graczy i ich czas spędzany w grze to można się zgodzić że ta godzina jest złotym punktem ;) Cóż więcej można powiedzieć ? Same dobroci na Hero zaczęły się tworzyć wielki plus dla twórców, i czekam na dalsze rozwinięcie ligi, dobra robota!

Opublikowano

Jestem podobnego zdania, uważam że zawsze to krok w przód i urozmaicenie gry.

Można było się spodziewać takiego skoku w grze, jestem pod wrażeniem HZ przyciąga coraz to więcej graczy oby tak dalej ! :)

Nazwy dywizji pozostawiają trochę do myślenia, nic nadzwyczajnego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...