Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps,spadki,ścinki itp

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni w CS'ie miewam dziwne ścinki i lagi,o co chodzi ? 

Kiedyś miałem spokojnie w CS'ie po 200-300 fps (nic od tego czasu w cfg albo kompie się nie zmieniło) a teraz mam średnio 50 fps które świrują kiedy jestem w obrębie smoke to zaczynam gubić je i spadają do 5-10.Gram na 4:3 więc tym bardziej fps powinno być więcej,nie wiem do końca czym to jest spowodowane a na pewno jest to bardzo uciążliwe oraz łapie co jakiś czas lagi 1-5 sekundowe.

Specyfikacja :

Procesor : i7 920

Karta : Radeon 7790

Ram : 6gb

Jakieś pomysły jak zwiększyć te FPS jakieś ustawienia komputera cs'a dodam że gram na low tylko cienie wysokie.Jakiś game booster czy coś ? :/ 

Opublikowano

Sprawdź spójność plików.

Możesz mieć wysokie temperatury.

Zasyfiony komputer, użyj CCleanera.

Aktualizacja sterowników.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Sprawdź spójność plików.

Możesz mieć wysokie temperatury.

Zasyfiony komputer, użyj CCleanera.

Komputer czyszczony,temperatury w normie.Problem tylko w CS'ie,jak gram przykładowo w Fife zawsze miałem 50 fps które nadal mam.Sprawdzam spójność i powiem czy coś dało ;)

#edit

Użycie to 100 % cpu przy włączonym pulpicie z przeglądarką.

Opublikowano

Komputer czyszczony,temperatury w normie.Problem tylko w CS'ie,jak gram przykładowo w Fife zawsze miałem 50 fps które nadal mam.Sprawdzam spójność i powiem czy coś dało ;)

#edit

Użycie to 100 % cpu przy włączonym pulpicie z przeglądarką.

To "zużycie" procesora występuje podczas grania czy normalnego korzystania z komputera?

Opublikowano

Nadal to samo,zużycie procesora było spowodowane programem do kopania bitcoin'ów(usunięty).

Mała liczba FPS nadal jest jakieś pomysły co robić ? Teraz zużycie procesora jest w normie 5-15 % :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...