Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tesoria.pl

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego Ty wymagasz od @Grafiese  xD

­

chciałeś mnie oznaczyć xD jprd imaguś patologia prezentacje robię tylko od strony graficznej jełopie :D ból dupy że Haj$ się zgadza idź na swojego castioska 

Widzę że banda JP 12/14 latków którzy bali się wejść na TS weszła tak więc ja wychodzę bo nie mam poco tutaj się udzielać nie wiem czy w team jest asfen czy nie ma go nie obchodzi mnie to za bardzo wiem tylko tyle że fajnie serwer wygląda i w sumie mogę polecić :) 

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chciałeś mnie oznaczyć xD jprd imaguś patologia prezentacje robię tylko od strony graficznej jełopie :D ból dupy że Haj$ się zgadza idź na swojego castioska 

Widzę że banda JP 12/14 latków którzy bali się wejść na TS weszła tak więc ja wychodzę bo nie mam poco tutaj się udzielać nie wiem czy w team jest asfen czy nie ma go nie obchodzi mnie to za bardzo wiem tylko tyle że fajnie serwer wygląda i w sumie mogę polecić :)

Potwierdzasz tylko to że nie potrafisz złożyć zdania..

Kolor czerwony - te zdanie pasuje mi do Ciebie.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tak dziękujemy tobie Grafiese za zrobienie zapowiedzi, wziął tanio zrobił bardzo szybko i bardzo dobrze.

Grafiese nie ma w Teamie! Zrobił nam tylko zapowiedź.

Jestem ja + Lothos jako Administrator forum nikt więcej.

Proszę o wypowiadanie się na temat serwera a nie Asfena...

53594961070274399019.png

Opublikowano

Potwierdzasz tylko to że nie potrafisz złożyć zdania..

Kolor czerwony - te zdanie pasuje mi do Ciebie.

­

nie potrafię złożyć zdania ok z klientami jakoś się dogaduje więc polonistą być nie muszę powtarzam ci że prezentacji nigdy nie opisywałem i opisywał nie będę jeżeli chcesz się przekonać kto ile ma lat możemy wejść na TS ... koniec tematu nie będę spamił pod czyjąś prezentacją jak wy to robicie jak coś zapraszam na magiczne PW ;)

Opublikowano

No, no nadal czekam na te dowody co do Asfena. :)

Jeżeli ktoś myśli że Asfen jest w Teamie jest w dużym błędzie, gdybym był Asfen to dawno by tej zapowiedzi nie było.

Po 2 wszystko wyjaśnione z Kwiamixem zaraz się wypowie. :)

Ponieważ to są te same pliki gdybyś zauważył. :)
Dostałem zezwolenie na używanie Ssów + treści zawarte z tamtej zapowiedzi, także nie musisz się oto martwić.
Dopóki nie zobaczę Dowodów że u nas jest w Teamie Asfen nie odpowiadam na żaden post związany z Asfenem.
Niech moderator sprawdzi wszystkie konta Asfena proszę bardzo i sprawdzi te moje i niech sprawdzą IP czy co tam trzeba.

Czyli opcja 2 - gotowiec. Nie ma to jak wziac gotowe pliki, przerobić w tydzień a potem wziać sobie kase z Is-u.

Z cyklu - jak zarobić a się nie narobić. Trzeba było jeszcze nazwać tak samo, bo wszystko jest to samo.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

nie potrafię złożyć zdania ok z klientami jakoś się dogaduje więc polonistą być nie muszę powtarzam ci że prezentacji nigdy nie opisywałem i opisywał nie będę jeżeli chcesz się przekonać kto ile ma lat możemy wejść na TS ... koniec tematu nie będę spamił pod czyjąś prezentacją jak wy to robicie jak coś zapraszam na magiczne PW ;)

Tak, wejście na ts i porozmawianie udowodni wiek... weź skończ :D

Popieram zdanie Imagusa, ten serwer nie ma sensu. W team brakuje chyba tylko Cannzasa i mieszanka wybuchowa gotowa.

Opublikowano

Dnia 05.04.2015 pojawi się klient na otwartą betę! 

Dnia 06.04.2015 pojawi się Strona serwera.

Dnia 06.04.2015 Godzina 18:00 odbędzie się otwarta beta dla wszystkich.

Zapraszamy wszystkich serdecznie! Nie wykluczamy że będą nagrody za udział w becie oraz regularne szukanie błędów/bugów gry.

Zapraszamy również na nasze forum serwera:

http://forum.tesoria.pl

53594961070274399019.png

Opublikowano

A kto spamował w prezentacji castiosa 30 postów? 

PW z Tobą nie ma sensu, jak chcesz mi udowodnić na tsie ile masz lat? Ja mówię o tym że Ty zdania nie potrafisz złożyć, cóż.. czytać też.  xD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...