Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot wykrywalny?

Danias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, fart fartem, ale..

Jest pewna rzecz o której wielu graczy zapomina bocąc swojego maina(kij już w tych cashmakerów.)

Zmiana respawnów i obserwacja o jakiej porze jest najwiecej graczy na danym respie, wrogie guildie i zawistni gracze, którzy reportują cie nawet gdy jesteś w dp.

Staraj się unikać takich ludzi i nie ryzykuj bocąc np. na yalahar, aktualizuj swoje skrypty, miałem okazje zauważyc, że po update'ach klienta tibii moje skrypty stawały się troszke upośledzone dlatego poprawiałem i ulepszałem dane actiony,standy itp. Nie opłaca sie puszczać bota na zaje****ch przez ludzi miejscówkach.

Chrzanienie o jakiś logach to wdg. mnie  chłam, bany opierają się w większości na reportach przez innych graczy. Znam wiele przypadków kiedy w 100% czyści gracze wyłapywali deleta przez reporty wrogiej guildi.

Trzeba poprostu botować inteligentnie, zwracać uwagę na szczegóły w skryptach lub  zaludnienie danych respawnów - popularność(Np. tematy na forach, gdzie expić/botować- "siema ziomki mam 70 ek skille ... itp. gdzie mam bocić. Odp. a no idz na dragi yala powinien być profit"). Potem czyta to 30 typa z podobnym lv i cisnie kładąc chara na szale.

To by bylo na tyle, przypadków bana po 6h nie potrafię wytłumaczyć gdyż skrypty musiały być naprawdę niedo*ebane lub przestarzałe.

Daj mi takie osoby, które dostały bana za nic, pewnie się po prostu bronią tym, że nic nie używali. Nigdy nikt nie dostał bana w Tibii bez powodu.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...