Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL ZNOWU USUWA PLIKI UWAGA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie uruchamiałem bola od 3 tyg to nie usunie mi nic ? na razie nic nie ma?

Lepiej usunąć bola.

Opublikowano

Profile użytownika , cały folder %appdata% , wszystkie skróty co za tym idzie wyczyszczony cały pulpit itp

+ tworzy kilka tysięcy plików w user :D tym samym nadpisując usunięte pliki.

Jak nie uruchamiałem bola od 3 tyg to nie usunie mi nic ? na razie nic nie ma?

Ja nie używałem bol;a od tygodnia gram sobie na L# i nagle lag fps drop patrzę pulpit skóry znikają.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ja korzystałem ostatni raz z bola 3 dni temu i o dziwo nic mi nie usunął. Do tej pory nie uruchamiałem go. 

Może to zależy od libów i skryptów (Podejrzewam liby, prawie każdy ma liby takie same, skryptów każdy używa innych)

Opublikowano

Skoro takie cyrki się dzieją, to chyba l#>bol?

Też mi się tak wydaje, ludzie odzyskałem już to co chciałem ale mam problem z lol'em po kliknięciu uruchom mam czarnego launczera bez GRAJ itp. użyłem lolupdater nie pomogło jakieś pomysły ktoś ma tak samo ?

Opublikowano

Też mi się tak wydaje, ludzie odzyskałem już to co chciałem ale mam problem z lol'em po kliknięciu uruchom mam czarnego launczera bez GRAJ itp. użyłem lolupdater nie pomogło jakieś pomysły ktoś ma tak samo ?

Format.

Miałem to samo po akcji z vprediction.

Próbowałem chyba wszystkiego przed formatem.

Pokombinuję, zrobie reinstal napiszę później jakie rezultaty. Dla mnie format = ściąganie win 8.1 na nowo bo gdzieś pendrive zgubiłem :D

Reinstall nic nie da.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Format.

Miałem to samo po akcji z vprediction.

Próbowałem chyba wszystkiego przed formatem.

Pokombinuję, zrobie reinstal napiszę później jakie rezultaty. Dla mnie format = ściąganie win 8.1 na nowo bo gdzieś pendrive zgubiłem :D

Opublikowano

BOL był swego czasu super ale scripterzy odeszli, teraz L# ma najlepsze skrypty.

Opublikowano

Miałem ten sam problem, wkurzyłem się i zrobiłem formata kompa.

Gdy używałem Zwykłego BoLa to nic nie było dopiero gdy zaczołem używać BoLa od Finna to się zaczeło, więc radze go nie używać tymczasowo.

creepern.png

Sygnatura by me

Opublikowano

Mi też wyczyścił dysk C. Za to jak teraz komputer zapierdala :D Jak wgrywacie od nowa system polecam zmienić nazwę z C np. na W. Wtedy nie będzie problemów z czystym dyskiem C ;)

Opublikowano

Mi też wyczyścił dysk C. Za to jak teraz komputer zapierdala :D Jak wgrywacie od nowa system polecam zmienić nazwę z C np. na W. Wtedy nie będzie problemów z czystym dyskiem C ;)

w sumie po co wgrywać system pliki systemowe są nietknięte usuń tylko te puste pliki + tego rata w appdacie :D 

Opublikowano

Mi nic nigdy nie usunęło bo sam sobie pilnuje update i internal libów, prawie mi smutno z waszego powodu. L# > BoL? Tylko frajerzy tak załatwiają konkurencje, w sumie to będę się cieszył jak SoNiice was opierdoli z hajsu, zawsze lubił scamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...