Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] BMW M1 Procar vs. Lambrghini Murcielago LP640

GoooToPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! Chciałbym się dowiedzieć które auto wybrać (za IGC):

BMW M1 PROCAR(1979)

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP 640

I do kiedy jest rotacja z PROCAR'em?? Bo jak coś to muszę jeszcze do niego 600tyś. dozbierać (mam 2x jak coś).

Z góry dzięki za odpowiedz :)

Opublikowano

Procar będzie w rotacji IGC co najmniej do 16 kwietnia (nie jest na liście aut, które zostaną jutro wycofane ze sprzedaży za gotówkę w grze).

Z dwójki aut wymienionych wyżej na wyścigach typu sprint/tor w klasie A lepiej spisze się BMW M1 Procar, a na dragach (również klasy A) górą będzie Lambrghini Murcielago LP640.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A w klasie S będzie słabo?

Lamborghini Murcielago LP640 nie da się stuningować do klasy S, dlatego nie można porównywać tych aut pod tym względem :)

Z aktualnej rotacji BMW M1 Procar jest najlepszym wyborem zarówno do klasy S jak i A.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Siema, jeżeli chodzi o autko, to najlepszym wyborem będzie M1 Procar. Dlaczego? DLA MNIE, LP 640-4 ma bardzo sztywne prowadzenie, nie jest złe, ale mnie się w ogóle nie podoba. Wszystkim pasuje, ale ja jestem wybredny i omijam je szerokim łukiem, każdemu może nie przypaść do gustu. Oba mają mocne nitro, a właściwie podobne osiągi (nie jestem w stanie wyznaczyć różnic, LP 640 jeździłem bardzo mało). Poza tym, M1 łatwiej wymaksować. Baa, Lambo nie da się wymaksować., jednak na M1 zaoszczędzisz sporo fajnych części.

Opublikowano

IGC już mam więc czekam do nowej rotacji może będzie coś lepszego.  :)

@Edit: Jeśli nic lepszego nie będzie biorę PROCAR'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...