Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Buty] Nike nightgaze - co sądzicie o takich butach dla dziewczyny?

awafafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się bardziej podobają te z białymi ale każdy lubi co innego :D Nie wyglądają na damskie, ale nie widzę też kłopotu aby dziewczyna w takich chodziła. Jej wypada. Co innego jakby facet założył szpilki haha. 

Opublikowano

Moja koleżanka z klasy zamówiła sobie buty, które były męskie. Na niej wyglądały świetnie, za to podobne( czyli nie takie same ...) na takim ziomku ze szkoły wyglądały pedalsko. :v 

Opublikowano

Moja koleżanka z klasy zamówiła sobie buty, które były męskie. Na niej wyglądały świetnie, za to podobne( czyli nie takie same ...) na takim ziomku ze szkoły wyglądały pedalsko. :v

co z tego ze pisze męskie? vansy tez są na męskim dziale a chyba żaden FACET by nie włożył takiego czegoś ;)
Opublikowano

Buty na obcasie są damskie. Gumowce męskie. Reszta dla wszystkich. Proste

Co do butów... Buty jak buty... Ni fajne, ni brzydkie. Takie sobie.

"Humans don't deserve to live."

Weteran
Opublikowano

Teraz nie ma czegoś takiego jak dla dziewczyny, dla chłopaka, od dawna nikt się tego nie trzyma, mówisz fajna dupa, a to koleś.

PS Spoko najacze.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Dla dziewczyn nie powinno się kupować butów bo jedyne co mogą to myć gary i podaj przynieś to ich zadanie.. tak uważam.. wgl najlepiej jakby wychodziły tylko do warzywniaka i do domu..

Buty to gumowce bo jakiś inny samiec się doczepi.. 

A co do tematu to mogą być dla dziewczyn białe.. jeśli by chodziły tylko w domu

Opublikowano

Ja osobiście nie widzę nic dziwnego, by dziewczyna chodziła w owych butach. 

Osobiście wybrałabym z białym elementem. 

~ ~

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też bym je nosiła. Wiesz myślę, że jakaś "Barbie" by ich nie włożyła, ale normalna dziewczyna, czemu nie ? :) 
Są mega, sama bym sobie kupiła, tylko ciekawe jaka cena..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie te z białymi elementami prezentują się lepiej.

Opublikowano

co z tego ze pisze męskie? vansy tez są na męskim dziale a chyba żaden FACET by nie włożył takiego czegoś ;)

zaśmiane  xD

temat pewnie już nieaktualny i dawno po zakupie. osobiście zrezygnowałbym z tego zakupu i zaopatrzył się w air maxy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...