Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z instalacją.

husinnka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej!:) Za namową kilku znajomych postanowiłam pobrać tibię, bo w sumie mimo, że grałam w nią ostatnio szmat czas temu,  to chciałabym znów wciągnąć się w grę! Tylko mam taki problem, bo pobrałam sobie elegancko z ich strony klienta Windowsa no i pobrało się wszystko, ale gdy klikam w tą ikonkę to nie włącza mi się w ogóle instalacja, ani nic. Mój komputer do wypasionych nie należy, jest trochę przedpotopowy no ale skoro działają mi te "nowsze gry", typu BF, GTA  SA, Metin chociażby, CS - to dlaczego miałaby nie działać tibia? Jeśli mógłby mi ktoś coś doradzić byłabym bardzo wdzięczna. Aha, i jeśli napisałam cosik gdzieś źle - przepraszam i pozdrawiam. ;)  ­

sNZpqDg.png­

Opublikowano

Nic się nie włącza? Nigdy z takim czymś się nie spotkałem by nie wywaliło błędu, spróbuj przeinstalować

nic a nic się nie włącza - też dlatego się zdziwiłam.;|

­

sNZpqDg.png­

Opublikowano

Na pewno pobrałeś dla windows'a wersje? Bo może przez przypadek na linuxa pobrałeś :>

graphic.png

Opublikowano

jak już, to pobrałaś*, bo jestem dziewczyną, a po drugie - wzrok mam dobry i wiem dobrze co pobieram.;>­

co mnie to interesuje czy to płeć męska czy żeńska. Poza tym przez pomyłkę MOGŁAŚ nie to pobrać chyba, że jesteś ideałem i wszystko robisz nieomylnie :v

graphic.png

Opublikowano

Próbowałaś odpalić instalkę w trybie zgodności z Windows XP? ( rozumiem że masz win7 ;d )

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

co mnie to interesuje czy to płeć męska czy żeńska. Poza tym przez pomyłkę MOGŁAŚ nie to pobrać chyba, że jesteś ideałem i wszystko robisz nieomylnie :v

No to niech zacznie Cię to interesować, bo nie życzę sobie abyś zwracał się do mnie w formie męskiej. A po drugie - wyjdź stąd w ogóle, bo gówno mi pomagasz. Tak, jestem ideałem i c**j Ci do tego, wiem co pobieram więc nie dyskutuj i siema.

­

sNZpqDg.png­

Opublikowano

Ostra dziewczyna :) spróbuj usunąć tibie z komputera i na nowa pobrać jeśli to nie pomorze to proponuję zrobić format komputera powinno zadziałać 

Opublikowano

Ostra dziewczyna :) spróbuj usunąć tibie z komputera i na nowa pobrać jeśli to nie pomorze to proponuję zrobić format komputera powinno zadziałać 

Wyjdź pan. To nie "pomorze". Po drugie, srsly ? Myślisz że format komputera to jedyne wyjście by naprawić to ?

Co do tematu. Spróbuj odpalić w trybie zgodności z Windows XP (tak, tak. Wiem. Powtarzam się.) oraz jako administrator. Powinno pomóc.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...