Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Atreyi.

Ftorkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym, że prezentacja została usunięta z powodu "kradzieży" rzeczy z innych gier?
Słusznie czy nie?

I proszę szanowną administracje o nie usuwanie tematu, ponieważ nie łamię regulaminu ani nie działam na niczyją niekorzyść :)

Już wkrótce...
2uotp1t.png

Opublikowano

Admini tego forum chorują na jakąś chorobę, lepiej niech innymi serwerami sie zainteresują bo tam odbywają się prawdziwe kradzieże.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Trochę nie rozumiem ale widać ze ktoś celowo chce zakłócić start. Patrząc logicznie serwery prywatne to jedno wielkie złodziejstwo bez licenjci GM. Jeśli są publikacje inny serwerów dlaczego nie są zamykane ? No tak nikt ich nie zgłasza   :) Sprawa wyjaśniona ? 

Zaplacili administracji MPC pewnie za zamkniecie ! Korupcja jest już i tu !!

Opublikowano

Administracja z tego forum ma ból dupy po prostu. MPCforum dobry serwer.

Większość u nich jest autorska, co z tego że przykładają się do swojej pracy? Oświadcza to tylko i wyłącznie że administracja, kwiatmix boją się konkurencji(Dziwne powody). Zresztą, widać realia że MPCforum schodzi na psy... przez takie zachowania.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahaha, masa exportów modeli z innych gier na tym forum i ten dowalił z tym, o kur... Hahahahahahaha, płaczę ze śmiechu ! :D Proszę o zamknięcie tematu invorii bo tam jest mnóstwo modeli z innych gier. :D

Opublikowano

Skomentuje to tak:

Sami sobie piwa nawarzyli, to niech je teraz wypiją.

Dowalali się do każdego, jak coś nie szło po ich myśli.

Karma ich dopadła i tyle, jestem zadowolony z decyzji administracji - Propsuje.

Teraz napewno ta prezentacja nie wróci, bo jadą na swoim forum / FP po MPC i administracji.

Dodatkowo sami napisali, że im tej prezentacji tutaj nie potrzeba.

Opublikowano

Skomentuje to tak:

Teraz napewno ta prezentacja nie wróci, bo jadą na swoim forum / FP po MPC i administracji.

Haha :D Czy widzisz gdzieś wypowiedź naida albo mizune? Nie widziałem, żeby Naid napisał coś złego o mpc :) Jedynie gracze mają za złe :)

Już wkrótce...
2uotp1t.png

Opublikowano

Skomentuje to tak:

No właśnie dopadł mnie głód i zjem sobie karmę która nazywa się płatki śniadaniowe.

Nie znasz mnie, nigdy mnie nie widziałeś, nigdy nie rozmawiałeś a jedynie rozpoznajesz mnie po nicku na mpc,

więc po co próbujesz się wybić na forum na mojej osobie? Stawiasz jakiś serwer, że próbujesz się wypropsować na mnie i moim projekcie? Napisz na PW to może Ci nawet reklamę załatwię.

0LsM05U.png

Opublikowano

Haha :D Czy widzisz gdzieś wypowiedź naida albo mizune? Nie widziałem, żeby Naid napisał coś złego o mpc :) Jedynie gracze mają za złe :)

No tak, pomijając akcje spamerskie i jechanie po administracji, to masz racje:

aa8zfq.jpg

i6i7q1.jpg

Dla ciebie:

http://okulista.pl/

Co do nich, to powinni skakać z radości, że nie wyłapi permów za szkodzenie temu forum i psucie opini.

No właśnie dopadł mnie głód i zjem sobie karmę która nazywa się płatki śniadaniowe.

Nie znasz mnie, nigdy mnie nie widziałeś, nigdy nie rozmawiałeś a jedynie rozpoznajesz mnie po nicku na mpc,

więc po co próbujesz się wybić na forum na mojej osobie? Stawiasz jakiś serwer, że próbujesz się wypropsować na mnie i moim projekcie? Napisz na PW to może Ci nawet reklamę załatwię.

Kainsik znamy się.

Ja natomiast widzę, że ty wcale nie zmądrzałeś.

@topic

Publicznie atakują to forum, niczym dziecko któremu ktoś zabrał lizaka (Zamiast się dogadać, to robią krzywe akcje).

Także sami sobie teraz narobili więcej powodów za tym, żeby tutaj prezentacji nie było.

@Edit

Tutaj macie temacik z większą ilością SS'ów ich "grzeczności" i "świętości":

http://www.mpcforum.pl/topic/1393772-vmreakcja-naida-na-usuni%C4%99cie-prezentacji-jego-serwera/

Dorzuce jeszcze kilka jak będzie trzeba, bo czat ich forum od wczoraj oglądam i screenuje.

Opublikowano

dla mnie to jest smieszne  jak  kradna to niech  usuna wszystkie prezentacje  serverowe w dziale publikacje i zapowiedzi bo kazdy kradnie ;0 ALE TO NEI W TYM  tkwi problem 

konkurencja wedlug mnie to przydupasy administratorow 

nie chodzi mi o randomy ( moderatory itp)

Opublikowano

Z kim mają się dogadać?

Spójrz na sprawę jako osoba, która stoi z boku i popatrz jaka beka. Wszystkie serwery ukradły wszystko, ale tylko MPCforum została usunięta, jak i wszystkie treści na mpc powiązane z nią. Ktoś z działu metina chce bardzo zaszkodzić im, ja mam już swoje domysły, ale zostawie do dla siebie.

Mam nadzieję, że makin przejrzy na oczy.

Opublikowano

No tak, pomijając akcje spamerskie i jechanie po administracji, to masz racje:

aa8zfq.jpg

i6i7q1.jpg

Dla ciebie:

http://okulista.pl/

Co do nich, to powinni skakać z radości, że nie wyłapi permów za szkodzenie temu forum i psucie opini.

Kainsik znamy się.

@topic

Publicznie atakują to forum, niczym dziecko któremu ktoś zabrał lizaka (Zamiast się dogadać, to robią krzywe akcje).

Także sami sobie teraz narobili więcej powodów za tym, żeby tutaj prezentacji nie było.

@Edit

Tutaj macie temacik z większą ilością SS'ów ich "grzeczności" i "świętości".

Dorzuce jeszcze kilka jak będzie trzeba, bo czat ich forum od wczoraj oglądam i screenuje.

Hmm.. Ciekawe :) Fajnie, że gdy ja założyłem temat o tym, natychmiast został usunięty bez żadnej "próby dogadania się". Nie widziałem tego na fanpage :)

Już wkrótce...
2uotp1t.png

Opublikowano

Kainsik znamy się.

@topic

@Edit

Tutaj macie temacik z większą ilością SS'ów ich "grzeczności" i "świętości":

http://www.mpcforum.pl/topic/1393772-vmreakcja-naida-na-usuni%C4%99cie-prezentacji-jego-serwera/

Nie, nie znamy się. Znajomość mojego nicku nie oznacza, że mnie znasz.

Jesteś dla mnie randomowym gościem na forum i tak powinno być w drugą stronę.

0LsM05U.png

Opublikowano

­

Na mpc są równi i równiejsi. 

Kradniesz to co napisałem ;(. Co do tematu... faktycznie skoro ich serwer został stąd "wyrzucony" powinniśmy wnieść o usunięcie 90-95% serwerów z tego forum :>

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...