Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Reakcja Naida na usunięcie prezentacji jego serwera.

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, film związany z sytuacją, która miała ostatnio miejsce w tym dziale.

Dodam osobiście, że z jej przebiegu jestem zadowolony i na część administracji tego forum machnąłem taki film:

Ogółem beka z Naida i tego drugiego pajacyka - Nareszcie trafiła kosa na kamień i ktoś zrobił porządek z ich "kozaczeniem".

W gratisie dorzucam wam avatar:

307nrzd.jpg

@Edit

A i jeszcze dorzucam uzasadnienie moich "produkcji".

Zamazałem nazwy ich serwera, ale posty nadal są na ich "funpage", bo inaczej tej komedii nazwać nie można.

1. Anonymouse Naid & Mizune facebook attack - Akcja "wyzwolenie":

aa8zfq.jpg

2. Zmiana zdania, bo serwer mają tak potężny, że nie będą robić reklamy MPC - Haha beka z leszczy:

i6i7q1.jpg

3. Jednak na drugi dzień mobilizacja, prawie jak Anony. Polecam poczytać komentarze osób mających takie same nicki na tym forum i do tego posady, gdzie na innym forum obrażają użytkowników tego forum i ich serwery @554461402688252517908.png Hasta - Pamiętaj, że nic nie ginie:

dokop1.jpg

Dalej nie chce mi się już wrzucać, kilka dowodów głupoty jeszcze mam, ale leniwy jestem.

Pozdrawiam i miłego dnia życze.

Ps. Team MPC, zróbcie wkońcu z nimi porządek, oni przecież tego forum nie potrzebują i działają na jego szkode przy pomocy swojego FP itd...

Opublikowano

Dobre dobre. Się nie dziwie że do hoola poszli. Swój do swojego ciągnie xD

Masz 100% racje, Ja osobiście za szkodzenie MPC wybanowałbym chwasty momentalnie, razem z prezentacjami ich serwerów.

@/ciekawostka

Screen:

aa8zfq.jpg

Sreja piszę na FP o uczciwości i bezstronności MPC, tymczasem "Dodatkowo proszę raportować każdy temat (Po za Invorią)" oni są bardzo bezstronni i uczciwi ^.-

Na screenie lamusy oskarżają MPC, administratorów i namawiają do spamu. Mam nadzieje, że dojdzie do pełnego odcięcia tej ekipki od tego forum za te ich cyrki.

Opublikowano

Karma za patologię. 

Nawet jest mi was żal, a decyzja ze strony administracji, jak najbardziej słuszna. 

LpRtIcs.png

Oni są jak dzieci, zabierzesz im lizaka i jest płacz.

Teraz próbują na siłe oczerniać to forum, Ja natomiast w obronie godności innych serwerów, tego forum i normalnych osób założyłem ten temat, żeby każdy wiedział czym jest ta niedorozwinięta ekipa: Mizune & Naid.

Opublikowano

O JAKA BEKA  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

ALE WY MACIE BÓL DUPY ŻE KTOS ZROBIŁ COS ZAJEBISTEGO I CIESZY SIĘ ZAJEBISTYM ZAINTERESOWANIEM I MOŻE NA TYM ZAROBIĆ WIĘCEJ NIŻ WY PRZEZ CAŁE WASZE ZASRANE ŻYCIE  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

­

Karma za patologię. 
Nawet jest mi was żal, a decyzja ze strony administracji, jak najbardziej słuszna. 

LpRtIcs.png

zycze wam tego samego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...