Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Blokada moda TELL ME GUYS

SprNtxPomPa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@alelaska Napisałem że używam moda codziennie po kilka godzin i jeszcze nie dostałem bana a nie że się boje o bana. Napisałem również o tym że przed aktualizacją moda 25.03.2015 bany leciały z automatu a po niej można go używać prawie bez obaw (odradzam tylko używanie waithacka bo ban z automatu)

ban nie leci z automatu za waithacka.Używam to wiem.Poki co wszystkich opcji używam i 0 bana z automatu !

/niereg. sygna

Opublikowano

Najciekawsze jest raczej to, że teleportuje do koła i jej nie ma. Ciekawe na jakiej podstawie banuje. Tzn. no na podstawie tego ze uciekłeś z koła, ale jaką postacią patrzy, bo zarówno na koncie gm jej nie było ani innej postaci na danym kanale. Ciekawe :D

Pozostaje jeszcze test z włączoną funkcją gm-teleport antiban, bo miałem wyłączoną ze względu na błędy w wersji 3... Teraz pora na test :D

Opublikowano

Z tego co wiem to musiałby Cię ktoś zauważyć żebyś bana dostał. Możesz być też obserwowany przez GM'a i wtedy ban.

Wątpię, że to tak działa :P Jeśli banjuą z moda jakoś masowo teraz to pewnie zrobili coś na zasadzie autobana za logowanie z nieautoryzowanego klienta.

Opublikowano

Tak to prawda, nawet nie ma co logować na modzie bo odrazu bana dostaniesz xD

Nie ? byłem na kamermodzie testowałem hacka jeszcze innego i jakoś bana nie mam a to było tydzień temu...

dodatkowo nie chciało mi sie 5 lvl wbijać to odpaliłem speed hacka,pelerynki i exp bota i też nic a siedziałem prawie cały dzień 

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Po waszych wypowiedziach postanowilem zaryzykowac. 

Zaktualizowalem clienta , wgralem moda , zalogowalem sie. 

Gralem dzis łącznie jakies 4-5h , do tego sklep na modzie. Uzywalem teleport hacka , nieodpychanie , autopot i moberhack. Na dropie speed ataku 135 i chodzenia 150. Do tej pory gram :D.  

Tylko kicknelo 2 razy ... hah i ten strach xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy łowiłem na fishbocie (kamermod najnowszy) GM do mnie napisał ! Blokada/wyłączenie gdy GM w pobliżu włączona a tu takie coś. Komuś zdarzyło się coś podobnego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...