Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Blokada moda TELL ME GUYS

SprNtxPomPa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi ludzie , PL się wziął za zabezpieczenie czy co ?

grałem na modzie po kilka lat  a teraz :****?*

a teraz 9 kont po 2h i ban od razu ? Kolega mi mówił ze pl coś z tym zrobił że kupili zabezpieczenia czy coś ktoś wie coś na ten temat z góry dzięki .

Pasjonat
Opublikowano

Nareszcie się trochę do roboty wzięli. Lepiej wyglądają jako administracja, przynajmniej w tym wypadku. Jak na razie lepiej z chcheatów tam nie używać.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

2 tygodnie temu :) 

Kiedy dostałeś bana?

2 tygodnie temu a co ;)?

kolega dostał wczoraj też :D ciekawe podobno kupili jakieś tam pliki nowe za pare tyś

Opublikowano

Ja sie logowałem wczoraj na kamerze i nie dostałem bana, dlaczego ?! :D 

A tak swoją drogą dzis nie moge odpalic moda! czyzby byla jakas aktualizacja?

Opublikowano

Obecnie strasznie się wycwanili, administracja może nie jest tak aktywna, lecz bany lecą porządne. Proponuje ci nie grać na modzie, może po 2h to przesada, ale po jednym dniu na 100% dostałbyś bana. Obecnie w ogóle polski global niema nic specjalnego do zaoferowania.

Opublikowano

Ominą jak programiści zaczną pisać porządne boty,a nie na szybko.Wiec albo są słabi w programowaniu czitow,albo leniwi.

Albo im się nie opłaca.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

A np jeżeli będę korzystał tylko z nie odpychania na modzie to dostane bana za to ?

Czy tylko bana dostaję się jeżeli się używa : tych dodatkowych opcji ?

Pasjonat
Opublikowano

Z tego co wiem to musiałby Cię ktoś zauważyć żebyś bana dostał. Możesz być też obserwowany przez GM'a i wtedy ban.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

I bardzo dobrze,że banują.Na modzie nie opłaca się już jechać.Jak myślicie,lepiej by nikt nie miał bota czy by każdy miał?Jak dla mnie to pierwsze.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Piszą inaczej,bo 2tyg temu ostro sie sypaly bany za samo zalogowanie,i mysla,ze tak dalej jest.Ale juz teraz jak gm cie przylapie.Ja ogolnie kamera tylko uzywam na metki.Bo samemu ciezko szukac

/niereg. sygna

Opublikowano

A ja wlasnie sciagam moda ;o. Dobrze ze trafilem na ten temat , nawet nie istaluje , a chcialem troche moberhacka i nieodpychania ... 

Jak nie ma moda na pl to juz wgle nie chce mi sie grac xD 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

3 tygodnie temu również nie mogłem się nawet zalogować do gry na modzie bo po kilku minutach/godzinach ban leciał z automatu jednak od aktualizacji moda 25.03.2015 mam go ustawionego praktycznie 8h dziennie żeby dropil odłamki i bana nadal niedostalem. Uzywam tylko auto potkow, mobbera, exp bota, skill bota, guild exp donatora, wykrywacza gmow i autopickupa.

Opublikowano

@alelaska Napisałem że używam moda codziennie po kilka godzin i jeszcze nie dostałem bana a nie że się boje o bana. Napisałem również o tym że przed aktualizacją moda 25.03.2015 bany leciały z automatu a po niej można go używać prawie bez obaw (odradzam tylko używanie waithacka bo ban z automatu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...