Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StatTrak™ Swap Tool jak działa ?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakim cudem, skoro są dwa sloty? jak to działa. Mógłby ktoś wytłumaczyc?

pytales ile potrzeba st na kontrakt to odpowiedzialem -.-

@t

co do skrzynki to dziala tak ze mozna przenosic zdobyte kille z 1 st na drugi.

Opublikowano

@t

Czyli po prostu robi się zwyczajny kontrakt i z ST jest 100% ze wypadnie broń ze st ? 

z czego polecacie zrobić kontrakt? bo widzę ze ceny w c**j poszły w góre.. jest coś opłacalne ? 

Opublikowano

@xemont ty mówisz o 2 różnych rzeczach. Kontrakt ze ST nie daje ci pewności w 100%, że wypadnie Ci broń ze ST.

Swap Tool służy do przenoszenia liczby killi z jedno ST na broni do innej broni ze ST.

np. Masz M4A4 Dragon King ST i masz tam 1332kille. Używasz tego narzędzia i możesz przełożyć te kille do M4A4 Asimov ST. I wtedy na Asimovie będziesz miał 1332kille.

@Edit : Jak masz 10 ST to napewno wypadnie Ci jakiś lepszy Skin ST. Wybacz za błąd.

73094678825879600749.png

Opublikowano

@t

on jest ułomny, mam parę ss jak zadawał różne pytania na poziomie silvera 1 typu czy można robić sobie bindy na grach turniejowych itp xD xD

Ma eq za nie wiadomo ile, gra w cs podobno długo a o silverowskie rzeczy się pyta.

@ top

Wkładasz 10x ze ST tak samo jak bez..

Co do przenoszenia zabójstw na liczniku stattrak to @czlowiekdemolka wszystko wytłumaczył.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

on jest ułomny, mam parę ss jak zadawał różne pytania na poziomie silvera 1 typu czy można robić sobie bindy na grach turniejowych itp xD xD

Ma eq za nie wiadomo ile, gra w cs podobno długo a o silverowskie rzeczy się pyta.

@ top

Wkładasz 10x ze ST tak samo jak bez..

Co do przenoszenia zabójstw na liczniku stattrak to @czlowiekdemolka wszystko wytłumaczył.

Rozbrajasz mnie koleś... nie znasz się a ciągle wypowiadasz się na mój temat. Nie będę się zniżał do twojego poziomu i po prostu nie ocenie tego co napisałeś. 

Gdybym chciał mógłbym poszukać kilka postów na których ty robisz z siebie "idiotę" ale do ciebie i tak nic nie przemówi, bo przecież ty jesteś wszystkowiedzący i najlepszy. 

Zadałem te pytanie bo myślałem ze właśnie dzięki temu 'swab tool" można zrobić kontrakt. Ale przeczytałem post Valve na temat aktualizacji i koniec tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...