Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na IP (24h)

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zastanawia mnie jedno - czemu otrzymałem bana na IP na 24h.

Bana wyłapuje się poprzez zbyt dużą ilość wpisywania niepoprawnych haseł. 

Ja dzisiaj nie logowałem się na konto.

Wróciłem właśnie ze szkoły i mam takowego bana. Napisałem na IRC i jedyna odpowiedź jaką otrzymałem to to, iż mam czekać 24h

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz - czemu otrzymałem takowego bana na wszystkich serwerach? to jak na moje oko jest bardzo dziwne.

Jest opcja, że coś mi w komputerze blokuje NT xD? głupio to brzmi bo pytam o taki idiotyzm, lecz skanowałem komputer 5min temu + sprawdzałem zaporę i antywirusa. NIC NIE MA PRAWA TEGO BLOKOWAĆ

Jakieś pomysły? :D

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Pomysły że ktoś z youtube próbował dobić ci się do konta ;P To tylko przypuszczenia, być może prawdziwe. Może poprzedniego dnia za dużo się logowałeś? (w sensie że reconnect)

Jak nie pozostaje ci czekać. A i jeszcze jedno- dzie ten konkurs? ;P

Opublikowano

Pomysły że ktoś z youtube próbował dobić ci się do konta ;P To tylko przypuszczenia, być może prawdziwe. Może poprzedniego dnia za dużo się logowałeś? (w sensie że reconnect)

Jak nie pozostaje ci czekać. A i jeszcze jedno- dzie ten konkurs? ;P

Jeśli ktoś z YT próbowałby dobić się do konta to on dostałby bana, nie ja. 

Wczoraj przelogowywałem się z 30 razy (jak nie więcej) ale około 2 w nocy jeszcze normalnie mogłem się logować

konkurs? nie mam jak nagrać. z resztą nagram jak otrzymam wiadomość od supportu. Dzisiaj planowałem wrzucić coś innego ale to też raczej nie możliwe.

Zastanawia mnie jedno.....użyłem programu do zmiany IP. Nadal to samo. Próbowałem się zalogować na komputerze siostry (z innym internetem bo ma mobilny) i również ten problem. Czyżby coś z kontami? nie wiem czy to logiczne bo w końcu wtedy nie mógłbym się zalogować na jeden serwer.....nie na wszystkie

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Może zdarzyło ci się użyć jakiegoś bota i ci zablokował? Raz tak miałem że pobrałem RONa i nie miałem włączonej zapory to zablokowało mi całego nostale i nie mogłem przez dzień wchodzić. Zobacz, i czy to na DE? Zmień ip i zaloguj się na inne konto, to sprawdzisz czy tylko na twoim koncie?

Opublikowano

Może zdarzyło ci się użyć jakiegoś bota i ci zablokował? Raz tak miałem że pobrałem RONa i nie miałem włączonej zapory to zablokowało mi całego nostale i nie mogłem przez dzień wchodzić. Zobacz, i czy to na DE? Zmień ip i zaloguj się na inne konto, to sprawdzisz czy tylko na twoim koncie?

RoN'a używałem ale on nie ma prawa zablokować IP. 

mam bana na wszyskich serwerach

zaczynając na DE, kończąc na CZ czy FR (tak, sprawdzałem właśnie wszystkie)

Nie mam pojęcia w czym może być problem. No cóż. Nie mam zamiaru dzisiaj wpisywać danych. zobaczymy jak będzie jutro

lipa jest taka, że na dzisiejszy dzień miałem plany, których jutro na 100% nie nadrobię

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha Za to jutro jest event ^^. Co ostatnio robiłeś jak ci zablokowali konto? Może sprawdzili logi i im się pomyliło? A tak propo- startujesz na Kida Nostale?

Opublikowano

@lukaskspit Kolejny beznadziejny post mający na celu nabicie sobie licznika? Kyosha nie ma rodzeństwa(raczej), zobacz jego kanał na tubie, Kyoshi. Nawet jeżeli by miał to by nie podawał nicku.

Poza tym ortografia by się przydała.

Opublikowano

@lukaskspit Kolejny beznadziejny post mający na celu nabicie sobie licznika? Kyosha nie ma rodzeństwa(raczej), zobacz jego kanał na tubie, Kyoshi. Nawet jeżeli by miał to by nie podawał nicku.

Poza tym ortografia by się przydała

mam rodzeństwo - dwie starsze siostry ;)

Twój post to również nabicie posta ;) 

@masz jakieś rodzeństwo co grają w nostale? jak tak to morze oni źle wpisywali

Dostępu do mojego komputera (jak i internetu) nie ma nikt. Komputer jest w moim pokoju (a do niego nikt poza mną, moją dziewczyną i psem nie wchodzi), internet zaś używam tylko ja, gdyż rodzice maja mobilne z firmy, siostra zaś ma jakiś badziewny nie wiem nawet z czego

OK, udało mi się rozwiązać problem xD zrobiłem Hot-spota z telefonu i jadę na pakiecie :D ciekawy jestem jak szybko 3gb zjedzie xD

można cls :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ale mnie pocisłeś. Co do DE to mnie ostatnio wywala i pisze ktoś inny jest na twoim czy coś w tym stylu. Może wiesz dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...