Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dark Light

Are U Dead Yet?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

biłem sobie bossa na mapce od 50 lvla gdy wyskoszyło że serwer wyłączy się za.. i się odliczało. wbiłem jakiś czas potem i zniknęło mi około 20 kamieni duchowych oraz przestały się one łączyć. mam rozumieć ze to bug?

dodatkowo itemy : dusza ognistego konia oraz dusza lewego nie działają

i pajęcze flety się nie łączą a powinny

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

To jest beta, więc resety chyba nie są czymś dziwnym prawda? Jeśli chodzi o kamienie duchowe to stackowanie po tym Właśnie resecie zostało usunięte. Jeśli chodzi o duszę to polecam uważnie czytać zapowiedź. Na nie nie klikamy, tylko musimy jeszcze dropnac zioło wskrzeszenia i udać się do npc w m2. Od zgłaszania bugów z bety jest specjalny dział na naszym forum.

sygnaaapn_wenrsax.png

Opublikowano

Na serwerowym Ts znajduje się lista bugów, które udało się odnaleźć graczom grającym na becie za co w imieniu całej administracji dziękujemy. Wszystkie błędy są na bieżąco naprawiane, po becie tym najbardziej zasłużonym zostaną wręczone nagrody za ich starania. Zapraszamy na forum, gdzie odbywa się jeszcze rekrutacja na moderatora oraz dla tych ,,spóźnialskich" otwarta jest jeszcze końcówka bety. :) Pozdrawiam, Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...