Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

SensationPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegos czasu zaczolem expic w aqarius ale tam juz low exp i moby troche zamocne ma ktos swoje miejsce do expienia na hakach??

inyx1991.png

Opublikowano

powiec mi jaki masz lvl i kim grasz ????

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano
Od jakiegos czasu zaczolem expic w aqarius ale tam juz low exp i moby troche zamocne ma ktos swoje miejsce do expienia na hakach??

nie napisales jaki masz lvl, jaka klasa, fajnie tez to ujoles "ma ktos swoje miejsce", jakbym mial swoje miejsce chyba nie chcialbym zeby krecily sie tam inne hackixD, nie od dzisiaj wiadomo ze najwiecej banow zbiera sie po tym jak inny hack cie wsypal

nie wiem tez czy chodzi o dekarona czy 2moonsa, na dekaronie trudniej hackowac (mniej subow i nie wiem dlaczego ale na niektorych mapach vac hack dziala mi tylko na subie divinexD), ciezko na dekaronie oj ciezko

do 40 lvla chyba castor2 i norak2 najlepsze (zalezy od klasy)

40-55 mniej wiecej probowal bym z bosem Requies Beach (tylko 2moons, na dekaronie nie probuj bo paru hackerow zrobi sobie z toba foty)

od 55 lvla - aquarius (na 2moons w miare spokojnie, nawet na dekaronie w godzinach porannych), mozna tez probowac zlurowac bossa Oread's Tomb czarnego smoka, 5500 expa z tych smoczkow co je tworzy na mase, dobre tez jest Doomed Maze zwlaszcza ze nie da sie tam dostac prosto z korda 0,0

po 70 mozna ryzykowac w mapie 130+ ruiny aquarai chyba tak to sie zwie, podobno czesto GMi sie tam zapuszczaja ale gdzie oni sie nie zapuszczaja:P

odradzam Python Castle, za duzo hackerow tam lazi moga podkablowac

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano
popatrz na sygnaturke

sygnaturki to ja mam w du*** z kond ja mam widziec ze akurat tą postacia gra ^^, vorenus mam pytanie ile sie dostaje za bossa req ? a i do 40 lvl polecil bym nunvice jak gra np seg albo summonerem, bo niemiaja aoe.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Dzieki za odp.. tam w aqariusie kreci sie duzo hakerow... ale bana jeszcze nie mam... a moze mi ktos napisac z jakich punktow (0:0) na mapach mozna sie przeniesc do krain gdzie moby lvl 120+.. mam 78 lvl hunterem i gram na 2 moons na trieste..

inyx1991.png

Opublikowano

boss req chodzilo mi o demona sytha, ten co stoi na zielonym okregu mapy, za samego bossa 7400 expa okolo ale on tworzy tych gostkow z dzida jak sie go zluruje za nich 1200 expa okolo ale sa dosc slabi i jest ich po chwili masa, dlatego polecam na lvle 45 - 55 postaciami z AOE

ja dzis na 2moons bawie sie poki dekarona eu nie wlacza, expie w aquariusie (na razie 3 godziny 4 lvle 60 - 64, i na razie 2 normalnych graczy widzialem i zadnego hacka;) - sub a roznie, zmieniam;))

Opublikowano

@UPJak bys niewiedzial to dopiero pozniej dopisal se azura do sygnatury ^^

tak niewiem jak sie pisze "dupie" zal....

Opublikowano
mozna tez probowac zlurowac bossa Oread's Tomb czarnego smoka, 5500 expa z tych smoczkow co je tworzy na mase

Jest jakiś sposób, żeby dostać się z tych kordów 0:0' ??

Opublikowano
Jest jakiś sposób, żeby dostać się z tych kordów 0:0' ??

trzeba zmienic w pliku location teleport na kordy np. 0,5, bo z 0,0 teleportuje do zamku

Opublikowano

A po ch*j spamujesz w tym temacie idz to tamtego i poczytaj se posty nie tyko ty zapewne miales problem

PS.KURWA WSZYSCY JUZ PISZA GDZIE SIE DA O HACKA JAPIERDOLE TRZEBA TUTAJ MODA

Opublikowano

Bleach popraw ortografie zanim innym zaczniesz wypominac roznosci bo "z kond" "powiec" naprawde kuje w oczy i tez moga ci to wypominac, dalsze twoje naduzywanie wulgaryzmow poskutkuje warnem.

Topic Closed - jesli bedzie mial ktos cos istotnego do napisania dla tematu prosze wyslac mi PM i ponownie otworze temat, jak narazie widnieje tu tylko szeroki spam, wasze spory omawiajcie sobie na PM bo na forum nie bedzie to tolerowane.

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...