Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest, system puzzli.

*Pavcio*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Psy za dużo szczekają.

Quest pod system puzzli, nie wiem czy był użyty na jakimś serwerze, jak widzieliście to sobie wyciągnijcie skrypty pythona.

x

Więcej czeka, więc nixuś ogarnij swoje pionki bo coraz bardziej wkurwiają swoim niedojebaniem, elo ;)

vlRm1nY.png

Opublikowano

Cannzas dupa cicho hakjerze.

Osoby Ci się chyba pomyliły psie.

Btw. po co udostępniasz questa bez Gui ? *_* A puzzle można ładnie wykorzystać ;) np. za ułożenie puzzli nagroda. Puzzle można by było układać raz dziennie ;)

Opublikowano

Zero zawsze pozostanie zerem.Nie musze nawet myśleć,że Ty sie kiedyś zmienisz i magicznie zadziała u Ciebie brain.exe.Puzzle fajne i stare bo już troche czasu od nich minęło.

Nothing.

Opublikowano

Zero zawsze pozostanie zerem.Nie musze nawet myśleć,że Ty sie kiedyś zmienisz i magicznie zadziała u Ciebie brain.exe.Puzzle fajne i stare bo już troche czasu od nich minęło.

Poczekaj bo mam więcej i jak Wy na dedyka emetina zarobicie?  xD

PS. Chyba zabolało bo nixus się spłakał  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

"Az się wypowiem, Ty mnie probujesz straszyć? Ten system był pisany w roku 2013 dla czystej beki, masz kilka moich systemów sprzed 2 lat, nad ktorymi w sumie siedziałem może 3h, dal ci hooltras chociaz magazyn gildii co byl pisany 45 minut czy nawet tego nie masz? Ten pseudo anty-bs co wrzuciles na MPC byl efektem zakladu czy zdaze to napisac w ciagu 60 sekund (zdazylem). Moze i ja powinnienem wrzucac WSZYSTKIE systemy publikowane na tym forum? Zabawimy sie w "co wrzucicie w media lub prezentacji ja opublikuje w tutorialu"? Poszukam kilku ciekawych rozmow z twoja niekompetencja?" Pozdrawiam Nixo.

Poczekaj bo mam więcej i jak Wy na dedyka emetina zarobicie?  xD

PS. Chyba zabolało bo nixus się spłakał  xD

Ciebie nawet biedaku nie stać na dedyka,którego będziemy mieć więc o czym pier***?.

Nothing.

Opublikowano

Chce ktoś inne systemy Nixa? xD

Ciekawe jakie masz na myśli typu: Dom aukcyjny? Wyciąganie KD? Te rzeczy większość osób już i tak ma także nie musisz.

Ale jeżeli wolisz mieć wrogów później to wstawiaj, gdybym ja twoją autorską rzecz wziął podjebał użył + wrzucił fajnie by było nie?  -.-

53594961070274399019.png

Opublikowano

Jak na taki zbiór funkcji osobiście wole rozłożyć to na osobny "libek" i typowy quest metina, który będzie odwoływać się do biblioteki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...