Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waluta

raikonenDes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio kupiłem CSa i już mam problem.

Otóż chciałem wejść sobie na rynek Steam by poszukać jakiegoś ładnego skina na którego mógłbym zbierać.

I patrze na ceny, a waluta jest Rosyjska (Chyba Rosyjska. :D). Steama mam po Polsku. Wie ktoś jak to naprawić?

Chciałbym mieć walutę w Euro.

Wstawiam jeszcze screenshota gdyby ktoś nie skumał o co chodzi:

toHusrT.png

Opublikowano

W ustawieniach konta masz tam takie coś z walutą. A jak nie to po pierwszym doładowaniu steam jakie zrobisz i zakupisz gre na steam. (jakąś najtańszą) to waluta powinna się automatycznie zmienić. Chyba, że gry w sklepie steam też masz w rosyjskiej walucie :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Bug z walutami naprawia przelogowanie się lub zalagowanie, jeżeli nie jesteś na stronie steam.

Pierwszy raz widzę żeby dotyczyło to rubli rosyjskich, jak masz cs'a z jakiegoś niepewnego źródła lub innego regionu to spodziewaj się bana na konto.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kupowałeś cs'a na steamie?

Zaloguj się na stronie lub zakup jakąś grę powinno pomóc.

W ustawieniach konta masz tam takie coś z walutą. A jak nie to po pierwszym doładowaniu steam jakie zrobisz i zakupisz gre na steam. (jakąś najtańszą) to waluta powinna się automatycznie zmienić. Chyba, że gry w sklepie steam też masz w rosyjskiej walucie :D

Nie, nie ma nic w ustawieniach steama o walucie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Bug z walutami naprawia przelogowanie się lub zalagowanie, jeżeli nie jesteś na stronie steam.

Pierwszy raz widzę żeby dotyczyło to rubli rosyjskich, jak masz cs'a z jakiegoś niepewnego źródła lub innego regionu to spodziewaj się bana na konto.

Konto kupiłem od jednego z użytkowników tego forum.

Przelogowałem się już pare razy i jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...