Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zacząć przygodę?

I3enY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno zacząłem przygodę  z Neverwinter. Znudziła mi się ta gra po 3 dniach. 

i mam wrażenie jak by zostali w tej grze sami weterani. 

Nie lubię zmieniać często gier,wiec co zrobić aby ta gra się nie znudziła? (to pytanie kieruje do bardziej doświadczonych graczy ponieważ nie znam tej gry tak dobrze czyli można powiedzieć ze jestem jeszcze w tej grze żółtodziobem) 

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.  ^_^

Opublikowano

Postaraj się znaleźć jakąś dobrą Polską gildię, róbcie razem wypady, niech ci pokażą co i jak.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dopiero od 60 poziomu jest naprawdę fajna gra. Dlatego w 3 dni grania mozna dojść do 60 poziomu, potem PVP, Potyczki, gauntrym, zdobywanie epickich zbroi no i pełno innych ciekawych opcji.

Opublikowano

Gra nie jest warta polecenia, jeżeli szukasz czegoś na dłużej i dobrze grywalnego. Sama w sobie idea jest fajna, jednak firma, która tym zarządza jest denna. 

W każdym modelu Free to Play jest item shop, jednak w przypadku tej gry to przesada, musisz płacić za dosłownie wszystko, od miejsca by zrobić nową postać na koncie, poprzez większe bagi czy możesz kupić nawet bardzo dobre itemki. Plus tak, wychodziły mini aktualizacje i dodatki, jednak za każdą z nich rzecz trzeba zapłacić, żeby odblokować, nawet za nową rasę.

W grze jest sporo błędów, wieczorami są takie lagi, że w godzinach szczytu trudno jest grać przez ciągłe błędy serwera i disconnecty. 

Support odpowiada po tygodniu i zawsze wklejają gotową formułkę która nie jak ma się do tego, co napisaliśmy. W 90% formułka odpowiada nawet na inne pytanie niż zadaliśmy. To samo z blogiem ich , forum czy fanpage, zero informacji o czymkolwiek. Tam znajdziesz tylko info odnośnie tego ile dolarów możesz wydać na nowe rzeczy z item shopu.

Gra się przyjemnie jednak żeby tylko pograć. Fanboye zawsze będą cieszyć się, że ktoś podchodzi do nich jak do bydła, na którym można zarobić.

Gra by była dobra ale nie od tej firmy.

Sam zacząłem 2 tygodnie temu, wpierw byłem optymistycznie nastawiony i udawałem że błędy i podejście do gracza mi nie przeszkadza, jednak tego jest za wiele. Żałuję czasu spędzonego na grę i wydanych pieniędzy na Zen, których nie otrzymałem mimo pobrania z konta kwoty 40 zł.

A Astralne Diamenty mają starsi gracze w miliardach na dziesiątkach kont dzięki exploitom które nie zostały przez dłuższy czas naprawione a nikt nie trudził się nawet banować osoby, które na tym skorzystały. Dzięki temu ludzie sprzedają nawet z polski miliardy astralnych diamentów z różnych kont. Obecnie też można skorzystać z bugów, by się dorobić.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Gra nie jest warta polecenia, jeżeli szukasz czegoś na dłużej i dobrze grywalnego. Sama w sobie idea jest fajna, jednak firma, która tym zarządza jest denna. 

W każdym modelu Free to Play jest item shop, jednak w przypadku tej gry to przesada, musisz płacić za dosłownie wszystko, od miejsca by zrobić nową postać na koncie, poprzez większe bagi czy możesz kupić nawet bardzo dobre itemki. Plus tak, wychodziły mini aktualizacje i dodatki, jednak za każdą z nich rzecz trzeba zapłacić, żeby odblokować, nawet za nową rasę.

W grze jest sporo błędów, wieczorami są takie lagi, że w godzinach szczytu trudno jest grać przez ciągłe błędy serwera i disconnecty. 

Support odpowiada po tygodniu i zawsze wklejają gotową formułkę która nie jak ma się do tego, co napisaliśmy. W 90% formułka odpowiada nawet na inne pytanie niż zadaliśmy. To samo z blogiem ich , forum czy fanpage, zero informacji o czymkolwiek. Tam znajdziesz tylko info odnośnie tego ile dolarów możesz wydać na nowe rzeczy z item shopu.

Gra się przyjemnie jednak żeby tylko pograć. Fanboye zawsze będą cieszyć się, że ktoś podchodzi do nich jak do bydła, na którym można zarobić.

Gra by była dobra ale nie od tej firmy.

Sam zacząłem 2 tygodnie temu, wpierw byłem optymistycznie nastawiony i udawałem że błędy i podejście do gracza mi nie przeszkadza, jednak tego jest za wiele. Żałuję czasu spędzonego na grę i wydanych pieniędzy na Zen, których nie otrzymałem mimo pobrania z konta kwoty 40 zł.

A Astralne Diamenty mają starsi gracze w miliardach na dziesiątkach kont dzięki exploitom które nie zostały przez dłuższy czas naprawione a nikt nie trudził się nawet banować osoby, które na tym skorzystały. Dzięki temu ludzie sprzedają nawet z polski miliardy astralnych diamentów z różnych kont. Obecnie też można skorzystać z bugów, by się dorobić.

Nie słuchaj się jego, w tej grze nie ma Pay for Win... Postacie można zrobić 2 ale przecież tez nie ma bana za multikonta, Nowe rasy nic nie dają (nawet gdyby to żadna gra nie przypadła by do gustu temu panowi...) Wieczorami jak są lagi wystarczy zmienić instacje więc "Fak Ju"... "disconnecty" (człowieku pisz albo po polsku albo po angielsku) To ma chyba ten koleś, jest afk przez 15minut to przychodzi i nie patrzy na komunikat... Człowieku to ty grasz dopiero 2 tygodnie, a do supportu pisałes?! Jesteś mistrzunio(Genius). Support w neverwinter to jeden z najszybszych w WoT dostajesz po 2 tygodniach... Jak wydałes 40 złotych i nie dostałeś to daj dowód wpłaty, i skasuj temat o skrytkach bo nikt ci nie uwierzy baranie... A AD co mają starsi gracze w miliardach zbierali bo otwierali skrytki i grają w tą gre od dawna, lub kupują zen i wymieniają na AD. Bugi zostały usunięte więc się odwal. Nie patrze nawet na twój profil, bo wiem że jesteś gimbem z niedoje*aniem mózgowym, co dostał wpier*ol od matki bo zaj*bał 40 złotych z portfela...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...