Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny

oskar877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać to pytanie,tak więc pisze tutaj,jeśli zły dział to proszę przenieść (o ile jest dział na takie tematy)
Za 16 dni mam rocznice z dziewczyna (rok),i chce dać jej prezent,ale zrobiony własnoręcznie. Szukałem pomysłów w internecie,próbowałem sam coś wymyślić,ale nie wiem co.
Może macie jakieś pomysły na własnoręczny prezent? Jeśli macie,to podajcie,będę bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuję usmiech.gif

WWO

Opublikowano

Ciekawym i oryginalnym prezentem na rocznice moze byc wspolny odlew gipsowy Waszych splecionych dłoni. Mozna taki znalezc na www.zatrzymajczas.net lub na allegro.

Srij9JT.png

Opublikowano

ta.. tu już jednemu doradzili żeby wykuł serce w kamieniu, został singlem xD

@topic

wytnij serce w banknocie 200zł to z pewnością to doceni :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zrób jej "pudełko przyjemności", weź małe karteczki z jakiegoś ładnego papieru i pisz na nich mile rzeczy i jeśli będzie za Tobą tęsknić czy coś to weźmie sobie taką karteczkę :)

OndteAw.png

Opublikowano

Zrób tak jak mówi wyżej kolega. Dodatkowo możesz pochować w jakimś pomieszczeniu np, u Ciebie albo u niej gdy będzie nieobecne jakieś fajne drobiazki, które będą przypominały was i ten związek, na karteczkach napisz gdzie co sie znajduje ale porób tych karteczek trochę i niektóre błędnie podawaj by jej szukanie zajęło trochę czasu. Nie dość, że będziecie mieli ekstr zabawę to przypuszczam, że się będzie uśmiechała i zapamięta to :D

Opublikowano

Proponuje zignorować ten dzień, i iść na piwo by zastanowić się. Czy to ma sens. A jak ona się spyta, bym jej powiedział. "Kim ty jesteś?"

Opublikowano

Wycinamy małe karteczki, na każdej piszemy inny powód naszej miłości (np. 365 różnych, na każdy dzień roku), rolujemy, możemy taką karteczkę zabezpieczyć kawałkiem obciętej słomki (jak obrączka na rulonik). Karteczki wsypujemy do ozdobionego słoiczka:)

main.jpg

­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...