Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale UK

Qualiity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,przeszło przez moje uszy pewne info,że GM na Angielskim serwerze ma totalnie wywalone w graczy i nie banuje,szukam bota który będzie zbierał kwiatki na glacy,z góry dzięki za pomoc. ;3

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

nie ma takiego bota (to znaczy jest ale jest bannable). 

Coś Ci się obiło o uszy ale nie wiesz co.... 

Poszukaj tego na tym forum. Serio jest to bardzo proste........szukanie nie boli

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o botach na kwiaty, bynajmniej na co dzień. Oczywiście są, lecz możesz sam zaprogramować. Potrzebny będzie AutoIT i trochę zdolności, aczkolwiek na niemieckich forach znajdziesz duużo botów, wszelakich.

@Kyosha Kiedy ten konkursik? :D

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o botach na kwiaty, bynajmniej na co dzień. Oczywiście są, lecz możesz sam zaprogramować. Potrzebny będzie AutoIT i trochę zdolności, aczkolwiek na niemieckich forach znajdziesz duużo botów, wszelakich.

@Kyosha Kiedy ten konkursik? :D

Bot istnieje lecz nie jest on do końca bezpieczny. Nie dość, że ma w sobie wbudowanego SH (tak, to największy minus) to autora na pakiety stać nie było :D

a co do konkursu....zmieniłem plany. Konkurs ukarze się dzisiaj, lecz nie z goldem z NosTale UK....będzie drobna niespodzianka ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha To fajnie. Ostatnio pobrałem takiego bota, włączyłem cyk cyk i zostawiam na noc. Niby dobrze ale zebrałem tylko 1 kwiatek. Dlaczego? Bot poszedł na drugi koniec mapy, zupełnie bez powodu, a SH to minus rzeczywiście wielki. Za tydzień najpewniej dostanę bana (ahh te DE ;P). Polecam skonstruować samemu, bez SH w najbardziej prostym programie, albo samemu sobie pozbierać, to nie boli ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...