Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Redakcja Counter-Strike

Sztoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Krótko i na temat :)

Czy istniałaby szansa na zwrócenie redakcji Counter-Strike'a?

Wiem, dokładnie z jakich powodów została ona rozwiązana i zdaje sobie sprawę, że niektóre osoby mogą mieć co do tego tematu negatywną opinię, ale zaręczam was, jak i administracje, że taka sytuacja nie będzie miała zajścia w przyszłości.

Dla osób niewtajemniczonych w temat Redakcja została rozwiązana ze względu na prace, które były plagiatowane przez niektórych użytkowników.

Czekam na wasze opinie  ^_^

Jeżeli będzie taka możliwość zajął bym się wszystkim i objął posadę "Lidera Redakcji".

Przepraszam w imieniu całej Redakcji za zaistniałą sytuację.

Opublikowano

Skoro została usunięta i przyniosła taki wstyd na forum, którym jest plagiat, to raczej nie mam mowy o powrocie takiej grupy.

Nie.

Opublikowano

Skoro została usunięta i przyniosła taki wstyd na forum, którym jest plagiat, to raczej nie mam mowy o powrocie takiej grupy.

Nie.

Wstyd ?

To nie ja wtedy odpowiadałem za członków redakcji.

Uważam że zasługujemy jeszcze na drugą szanse.

Opublikowano

Redakcja zastała usunięta bez powodu, jednak wydaje mi się, że w cs redakcja się przyda, dlatego będę neutralny.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Moim zdaniem to wina lidera bo nie dopilnował i nie sprawdzał że newsy były plagiatowane no ale nie tylko lider powinien się wstydzić ale także redaktorzy którzy bezczelnie kopiowali newsy innych. Praktycznie nie jest to do zaakceptowania że redaktorzy plagiatowali lecz myślę że zrozumieliście swój błąd i nie popełnicie go drugi raz, jestem na tak zobaczymy co z tego będzie. 

Opublikowano

Jeżeli mogę coś dodać, to ja w większości zawaliłem sprawę, chciałbym żebyście zrozumieli że to był jednorazowy błąd którego nikt już nie popełni.

anyway na tak ;)

Cs:go ma dużo różnorakich newsów więc myślę że dacie 2 szanse redakcji.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Hmm jeżeli administracja,gmi i Dektored któryś z tych panów, skazał redakcję na straty! xD
Nie

Pasjonat
Opublikowano

Redakcja w csie się przyda i myślę, że można dać jeszcze jedną szansę. Tak.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie.

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przywrócić, ale za kolejną taką akcję karać publiczną chłostą w warszawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...