Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie broni czy otwieranie skrzynek?

Gość edzio2678

Rekomendowane odpowiedzi

Gość edzio2678
Opublikowano

Witam. Mam pewien problem ponieważ chce mieć skina m.in. m4a1-s atomowy stop i nie wiem czy otwierać skrzynki czy kupić w Steam Market. Za pomoc bardzo dziekuje :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz akurat m.in tego skina to oczywiście kup go, otwieranie skrzynek się serio nie opłaca ;d

Gość edzio2678
Opublikowano

A jeżeli będę chciał np. Kose to lepiej zbierać czy otwierać?

Opublikowano

A jeżeli będę chciał np. Kose to lepiej zbierać czy otwierać?

Wszystko zależy od szczęścia.

Mój kolega otworzył 3 skrzynki i dostał kose.

izak otwiera po 50 na odc i nic.

Jak dla mnie to lepiej zbierać.

Ex Lider Counter-Strike

Gość edzio2678
Opublikowano

Dzięki za pomoc ;) jeżeli ktos jeszcze chcialby sie wypowiedziec to smialo pisac :)

Opublikowano

Jak już kupisz sobie skiny jakie chcesz i nie bedziesz mial na co wydawać to możesz sobie pootwierac skrzynki, zawsze jest szansa ze co fajnego wypadnie.

W innym wypadku odradzam.

Opublikowano

Ja uważam że otwieranie nie ma sensu. Lepiej kupić skiny potrade'ować i dorobić się samemu niż liczyć na szczęście.

Pasjonat
Opublikowano

Nie da się jednoznacznie powiedzieć, aczkolwiek ludzie dużo więcej wydali kasy na skrzynki niż sprzedali później ich zawartość. :) Skrzynki to raczej zabawa, której bez nieograniczonego źródła pieniędzy lepiej nie otwierać. 

A głównie nie warto liczyć tam na szczęście.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Gość edzio2678
Opublikowano

Dziekuje wszystkim za pomoc :) tylko jeszcze takie małe pytanko... Czy napewno oplaca sie zbierac na kose no i jaką wybrac? :/

Opublikowano

To zależy kosa jest bardziej dla szpanu, za cenę dobrej kosy można mieć skiny do awp/ak/m4 które będą się bardziej przydawały.

A jeżeli chodzi o wybór kosy to - ile ludzi tyle opinii - to wybierz tą która TOBIE się podoba. 

Opublikowano

To zależy kosa jest bardziej dla szpanu, za cenę dobrej kosy można mieć skiny do awp/ak/m4 które będą się bardziej przydawały.

A jeżeli chodzi o wybór kosy to - ile ludzi tyle opinii - to wybierz tą która TOBIE się podoba. 

Dalczego skiny do m4 ak awp beda sie bardziej przydawaly? :D

Niby w jaki sposób

Opublikowano

Dalczego skiny do m4 ak awp beda sie bardziej przydawaly? :D

Niby w jaki sposób

W taki że przez większość gry będą umilały grę ładnym wyglądem - nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...