Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitesv.cf

koksik3825

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

◥◣◥◣ »» elitesv.cf«« nowy Najlepszy Serwer TS◥◣ 2015 ◥◣

Serdecznie zapraszam na Darmowy Serwer TS3!

IP Serwera: 

elitesv.cf

Serwer 24/7

Stabilna Maszyna

Na razie 32 Sloty ale potem kupimy licencje

Boty 24/7

Możliwość zamówienia Bota na Własny Kanał

CO OFERUJEMY:

- korzystanie z Serwera całkowicie darmowe

- eventy i ciekawe nagrody

- Możliwość zamówienia Bota na Własny Kanał

-WŁASNE Autorskie Boty

- kanały bez daty (liczy się wasza aktywność)

- Ogarnięta Administracja

Dodatkowo:

- Strefa prywatna z generowanych opisem co godzinę. Dałeś komuś rangę i nie wiesz kto jakie ma? Zerknij na opis kanału głównego.
- Strefa Zielona i Czerwona z zabezpieczeniem AntyPoke, AntyPriv i inne. Dzięki temu dajemy Was to czego potrzebujecie czyli prywatność.

- Dzięki autorskiemu rozwiązaniu skrypty skanują kanały i aktywność na nich. Sprawdzane jest empty time channel jak i sama aktywność, dzięki czemu zostają kanały tylko aktywne)

Ale co najważniejsze: Zawsze korzystanie będzie darmowe!!!

https://www.youtube.com/watch?v=sn2m89IvdP8

Opublikowano

Dostałem bana :D ponieważ tak zrobili permisje że zarejestrowany mógł zmieniać nazwy kanałów których chciał.... ja im chciałem błędy wytykać i ewentualnie poprawić a tu ban nie polecam ! :)

2044914293027001100662.png

Opublikowano

Ja? Reklamowałem? spytaliście mnie na jakim ts'ie jestem to wysłałem IP hah mega reklama 2 adminów i ja...Dobra ja już nie spamie bo nie chce dać satysfakcji żeby warna dostać :D

2044914293027001100662.png

Opublikowano

32 sloty to stanowczo za mało. Jest bot muzyczny na poczekalni jednak cena takiego to 22 złote lub po prostu vps z ovh za 10 złotych. TeamSpeak jest wykonany tak sobie, nic nie jest uporządkowane. Nie polecam. 

,,Vape is good, vape is my life"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam licencja 32 sloty. "Stabilna maszyna i antyddos" W minstshost? Dobry żart.. 

Opublikowano

Nie polecam licencja 32 sloty. "Stabilna maszyna i antyddos" W minstshost? Dobry żart.. 

co ty masz do minthost ?   Nasz VPS Działa stabilnie

Opublikowano

co ty masz do minthost ?   Nasz VPS Działa stabilnie

Że używanie stwierdzenia STABILNOŚĆ czy ANTY-DDOS jest stosunkowo nie na miejscu. Lepszy efekt "ochrony" uzyskałbym przepuszczając cały ruch sieciowy przez pralkę.. (Pozdro dla kumatych). Bez zabezpieczeń są nic nie warci tak jak każde usługi stojące na ich serwerach.  

Opublikowano

Że używanie stwierdzenia STABILNOŚĆ czy ANTY-DDOS jest stosunkowo nie na miejscu. Lepszy efekt "ochrony" uzyskałbym przepuszczając cały ruch sieciowy przez pralkę.. (Pozdro dla kumatych). Bez zabezpieczeń są nic nie warci tak jak każde usługi stojące na ich serwerach.  

Posiadamy  też własne zabezpieczenia np . antywirus

Opublikowano

Posiadamy  też własne zabezpieczenia np . antywirus

Na linux'sie antywirus <facepalm>  Gratulacje pomysłu.. Robienie sobie pod górkę na poziomie hard. Marnowanie zasobów maszyny i nic więcej. Kiedy ludzie się nauczą, że linux to nie winda.. Podtrzymuję swoje zdanie, że minsthost dopóki nie będzie miał własnych porządnych zabezpieczeń jest jak robak którego każdy może z łatwością rozgnieść. Pozdrawiam.  

Opublikowano

Na linux'sie antywirus <facepalm>  Gratulacje pomysłu.. Robienie sobie pod górkę na poziomie hard. Marnowanie zasobów maszyny i nic więcej. Kiedy ludzie się nauczą, że linux to nie winda.. Podtrzymuję swoje zdanie, że minsthost dopóki nie będzie miał własnych porządnych zabezpieczeń jest jak robak którego każdy może z łatwością rozgnieść. Pozdrawiam.  

hmm marnowanie zasobów powiadasz ?  a to że mamy ochronę przed hackerami i wirusami na stronę i na inne serwery gier dzięki temu   to też marnowanie zasobów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...