Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. początków

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań więc zaczynam :

1. Jaki jest max lvl?

2. Ile jest klas przedmiotów typu fioletowe itp?

3. Czy draken jest lepszy od margonem i dlaczego?

4. Czy szybko idzie się wybić ?

5. No i jaka klasa jest najlepsza pod dmg i jakieś stuny ?

Opublikowano

1. na ta chwile 45 ale już niedługo ma wejsc dodatek i będzie 50lvl

2. białe>zielone>niebieskie>fioletowe>pomarańczowe i są jeszcze żółte [ unikaty ] które w 80% składają się w sety same w sobie są gorsze od legend [ pomarańczy ] ale jak masz cały set to dostajesz bonusy i te bonusy w dużej liczbie przypadków sprawiają że wychodzi się lepiej niż na legendach, ale może się to zmienić wraz z wprowadzeniem 50lvla i przybustowaniem troszke legend zobaczymy jak to wyjdzie [ 3 sety na 100% nigdy nie zostaną przegonione przez legendy ]

3. nie można porównywać gier, powiem ci tak jeżeli grasz w margonem na dużym poziomie może ci się draken spodobać ma podobną mechanike plus zdobywanie itemków jest równie, a nawet trudniejsze niż w margonem, jednak klimat i mechanika drakensa sprawiła że już nie gram w margo od długiego czasu dużo więcej jest tutaj do roboty, a będzie jeszcze wiecej. jednak pamietaj że moim zdaniem drakensang to wiekszy zabijacz czasu niz margo i jest bardziej 

4. trudno i to bardzo lecz myśle że daje to tej grze właśnie to coś, ja bardzo lubie gierki od zera do bohatera, wbicie 45lvla nie jest takie trudne na pewno exp idzie szybciej jak w margo na wysokich poziomach [ ostatnie 5 lvli wbija sie dosc trudno ], a co do itemków no to tutaj juz jest duzo roboty.

5. gra jest tak zrobiona że wszystkie klasy są bardzo dobre, jeżeli jesteś takim niedzielnym graczem to powiem ci mniej wiecej jak to wygląda

Mag -  najwiecej stunów, spory dmg, trzeba trzymać się z tyłu jeżeli jesteśmy w party na lochach jednak na 45lvlu jest trudna do ogarniecia jej mechanika polega na tym by zrobić ladne combo w jak najmniejszym czasie by zalapać się na wiekszy dmg i czasem trzeba klikać pare przycisków raz za razem prawie że równoczesnie ale dmg jest bardzo dobre wtedy. na 45 z itemkami nie trzeba bac sie juz dmg bo zaczynamy byc twardzi i gra się duzo przyjemniej jednak do tego czasu mamy tylko dmg i bardzo dobra mechanike skili. jednak jego głównym minusem to brak heala ze skili.

Łucznik - moim zdaniem jest to taka uniwersalna postac nie musi obawiać się wszystkich strzałów wroga, ma spory dmg ale praktycznie tylko na 1 skilu który niestety pobiera za dużo "many" ale dmg robi okropnie wielki, dobry lucznik umie sobie z tym poradzic bo ma skila ktory mu to przywraca ale jednak trudno jest to ogarnac dla nowego gracza, ogólnie jest to taka sielankowa postać która ma spory dmg i deff i moze stać w miejscu praktycznie cały czas, jednak da sie nim grać tak bardziej ruchliwie.

Wojownik - moim zdaniem to jest najwieksze zdziwienie tej gry jak zaczynałem mówiłem sobie ale ta klasa jest słaba nadaje się tylko do jakiego takiego tankowania, gdy już przegrałem sporo i zobaczyłem co wojownik robi stwierdzam że jest to najbardziej samo wystarczalna postać jak na tą chwile można nim solować po prostu wszystko bez najwiekszego trudu, a mianowicie, wojownik to taki typowy tank jednak do 20 lvla praktycznie nie mozna go nazwać ani tankiem ani dpsem dopiero potem widać jego potencjał, na 45lvl bez itemków jest słaby nie ma co ukrywać ale jak już zrobi sobie itemki no to dzieki skilom [ zwiekszony deff, niewrażliwość, heal, mega dmg, stuny ] radzi sobie obłędnie jednak jest to najtrudniejsza postać nawet jezeli nie jest takim koxem ze cisnie wszystko sam no to samo tankowanie w tej grze też trzeba robić z głową, ta postac najtrudniej wykoksic [ i skilowo i itemowo ] ale jak juz to nastanie to gra staje sie bardzo przyjemna a nawet za :P

mechanikus - tej postaci nie mam zbytnio ogranej jednak wiem jedno, jest to taki lucznik jezeli chodzi o zycie i podejscie walki w grupie, atakuje tylko z odległosci stawia działka które zadaja mega dmg i on moze w miedzy czasie spamować z innych skili wiec dmg wychodzi mu bardzo przyzwoite jezeli ladnie to rozegra, jednak sama postac nie ma jakiejs takiej mechaniki której nie maja inne klasy a nie ma co ukrywać jego top dmg robi działo wiec jest to taka troszke srednia postać która potrzebuje troszeczke zmian jak na moje. 

za niedługo będzie jeszcze 5 klasa postaci ma to być postać mele z czarami [ jedni mówią dziwny assasyn jedni paladyn [ jednak jedno jest pewne devsi mówią że będzie to najbardziej przydatna postać w grupie jeżeli chodzi o PvE, z ich opisu można by wywnioskować że może będzie to jaki heal, albo bufer ,heal był by fajny dla maga bo tylko on nie ma heala ze skili ] tak czy siak nowa postac w grze zawsze zmienia mechanike gry jednak nie licz na to ze od razu nia zagrasz nowe postaci tutaj są dostepne przez okolo 2 miesiace tylko dla ludzi co maja juz spory lvl na koncie albo maja premium, bardzo dobre rozwiazanie jak dla mnie bo nie ma wysypu tej postaci na samym poczatku az takiego, jednak cos mi mówi ze ta postac wprowadzi rewolucje do gry czy dobra czy zła zobaczymy jednak to będzie coś 

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...