Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM bądź wyższą rangą na Twoim serwerze Metin2!

Gość Alisson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie polecam kolejne dziecko z zaburzeniami hormonów i kompleksami co się pcha na range administratora na ts by poczuć się lepszym, w tym wieku to sie za nauke weź a nie sie na serwerach baedziesz bawic i psuc innym rozgrywke

Opublikowano

Jak tylko spojrzę na dział pomoc na serwerze to widze ten post jako najnowszy ;-; Od kilku dni myślę czy go przeczytać.. W końcu się skusiłem i no rzesz w mordę.. Zleciała się zgraja chłopczyków chcących nabić posty jak to w każdym innym temacie w tym dziale. Ciągle jakieś hejty. jaka to ona nie jest. A i tak każdy kto szuka GM porozmawia z nią i sam wyciągnie wnioski czy ją chce czy nie. Nikt nie bedzie brał pod uwagę głosu plebsu :)

Takie posty mają konkretny cel - pokazać przyszłemu "pracodawcy" czy warto "zatrudnić" daną osobę na to stanowisko, więc nie mam pojęcia, dlaczego piszesz, że ktoś nabija posty, wyrażając swoją opinię. 

@przedek

Masz rację, jak ktoś będzie mnie chciał to porozmawia.

Poleciało w tym temacie ponad 20 raportów. :-)­

Ciekawe za co te reporty.. Jako GM też będziesz dawać bany niewygodnym Ci osobom, które najprawdopodobniej będą próbować przestrzec przed tobą innych? :-)

Opublikowano

@przedek

Masz rację, jak ktoś będzie mnie chciał to porozmawia.

Poleciało w tym temacie ponad 20 raportów. :-)­

Za to, że Cię nie polecamy? Mamy prawo mieć o Tobie opinię, nic z tym nie zrobisz, że w naszych "oczach" jesteś nikim, zwykłym dzieciakiem z problemami, które pcha się na rangę. ;)

Pasjonat
Opublikowano

Trochę dziwne zachowania w tym temacie...

Jak tylko spojrzę na dział pomoc na serwerze to widze ten post jako najnowszy ;-; Od kilku dni myślę czy go przeczytać.. W końcu się skusiłem i no rzesz w mordę.. Zleciała się zgraja chłopczyków chcących nabić posty jak to w każdym innym temacie w tym dziale. Ciągle jakieś hejty. jaka to ona nie jest. A i tak każdy kto szuka GM porozmawia z nią i sam wyciągnie wnioski czy ją chce czy nie. Nikt nie bedzie brał pod uwagę głosu plebsu :)

Ciekawe kogo nazywasz plebsem, to forum, a na.forum każdy może wypowiedzieć się na dany temat, poprzeć dowodami, lecz musi to być kulturalne. Każdy może mieć inne poglądy i inne odczucia, a człowiekiem niższej wartości się przez to nie staje.

Takie posty mają konkretny cel - pokazać przyszłemu "pracodawcy" czy warto "zatrudnić" daną osobę na to stanowisko, więc nie mam pojęcia, dlaczego piszesz, że ktoś nabija posty, wyrażając swoją opinię.

Ciekawe za co te reporty.. Jako GM też będziesz dawać bany niewygodnym Ci osobom, które najprawdopodobniej będą próbować przestrzec przed tobą innych? :-)

Dokładnie.

Co do samego wątku to nie wiem jak to jest, że autorka była wielokrotnie GM, a w swojej prezentacji umieszcza to jaki kolor się jej podoba. Takie informacje myślę, że można podawać, gdy ekipę się już poznaje. To podobnie jakbyś w CV napisała, że nauczyłaś psa 'siad' w kilka dni.

Oferujesz: dojrzałość (niezbyt dobrze to wygląda, nie pasuje), więc nie piekl się na krytykę, bo każdemu jest potrzebna. :)

Ps nie ma tu ani grama hejtu

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Widać, że @KarciaElite nie potrafi zapanować nad emocjami.

Co do grafiki cooltext nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Po samym napisaniu tematu osoby tej nie polecam patrząc również na rozmowy z gg :)

Opublikowano
Już wczoraj znalazłam idealną posadę.

+ Dodam, że raporty są za Wasz idiotyczny spam.

To, że macie niski poziom, to nie znaczy, że możecie mi tutaj spamić.

Opublikowano

Chyba cycki pokazałaś. Skoro znalazłaś posadę, to zareportuj temat, tak dla informacji. Napiszę Ci jeszcze raz, że my nie spamujemy, tylko grzecznie odpisujemy na Twoje wypociny, bo dalej upierasz się, jaka to ty nie jesteś i chcesz raportować każde "nie polecam". Po to mamy taką możliwość, byśmy to robili. Wszystko poparliśmy dowodami i/lub powodami, więc nie możesz nic z tym zrobić. Pogódź się z tym w końcu. ;)

#bez spamu.

Opublikowano

Nie polecam, lata po prezentacjach i wypisuje bzdury np. '' złe zarządzanie serwerem'' albo jest bug ( którego nie ma )

@Dxnek xD

Lepiej weź się za naukę, albo do garów.

Opublikowano

O czym ty mówisz?

Jaki niski poziom reprezentują? Jako osoba chcąca posadę Administratorki powinnaś wziąć na pierś krytykę ludzi bo wtedy wiesz co masz w sobie poprawić. Ludzie bez powodu nie byliby na ocenę negatywną, lol. 

Spam? To, że wyrażają swoją opinie jest spamem? A jeżeli Global Moderator piszę w temacie dwa posty, to znaczy, że to jest spam? Gdybym miał własny serwer nigdy bym Cię nie zatrudnił, bo banowałabyś osoby bez powodu. 

No offense, pls. 

Opublikowano

Tak to jest jak się kupi za dobry router i w kuchni wifi łapie...

Znalazłaś team? Szykuję się najlepszy serwer roku, z chęcią poczekam i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

­

Znalazłaś team? Szykuję się najlepszy serwer roku, z chęcią poczekam i zobaczymy co z tego wyjdzie.

ją to bym sie bał do kuchni nawet wpuścić bo by nawet zupke chińską spierdoliła

Opublikowano

Jakie to zabawne, dziewczyno powinnaś popracować trochę nad kontrolowaniem emocji bo nie popisałaś się.

Podbijam pytanie tak jak parę osób wcześniej, na jakim serwerze byłaś GM? 

Opublikowano

Ambrozjak serwer nawet nie powstanie :D bo będzie tak świetny, że nawet go nie będą atakować :D, lecz będzie stał zamiast na dedyku to na jakiejś starej pralce z betonu i padnie z przeciążenia bo wbije 10k luda ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...