Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM bądź wyższą rangą na Twoim serwerze Metin2!

Gość Alisson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Oferuję pomoc na serwerze Hamachi/Dedyk.
Typ serwera jest nie ważny. Może być hard/medium, a nawet easy.

29297703062848353550.png

-Jakąkolwiek pomoc na stanowisku GM'a;
-Dobrze wypełniane obowiązki;
-Punktualność;
-Szybką reakcję;
-Dojrzałość;
-Mile spędzony czas w moim towarzystwie. :)
-Pełną zasadę ortografii.

13504673529479456237.png

-Miłej atmosfery;
-Poczucia humoru;
-Odpowiedniego serwera;
-Tego, żeby wszystko było dopięte na serwerze (jeden, czy dwa bugi, to nic się nie stanie).

48377722668721013190.png

Jestem Karolina, mam 16 lat i pochodzę z Nowego Sącza. Lubię jasne kolory (nie jaskrawe) oraz dopasowanie, zgranie kolorystyki. Lubię gry typu MMORPG, przeglądarkowe. Nie lubię osób niedojrzałych, krzyczących, nie posłusznych. Obecnie jestem na diecie ;-[. Charakterystyczną cechą u mnie jest zdolność rozwijania zdań oraz zastępowanie słowami, aby się nie powtarzały. Mam bogate słownictwo oraz bardzo dobrze się uczę. Słowa takie jak "Dzień dobry", "po prostu", czy też "jest napisane" są dla mnie jak najbardziej znajome i nie popełniam takich, można powiedzieć, podstawowych błędów. Może nikt mnie nie zna, ale mogą mnie polecić osoby z moich dawnych Teamów.

61341464553777105575.png

Niejednokrotnie byłam GM, bądź GA. Raz posiadałam swój własny serwer na sieci hamachi, lecz zamknęłam go, ponieważ sama nie lubię prowadzić serwera.
Kojarzę troszkę ID (item_proto).
Komendy nie sprawiają mi trudności.

35972159292441603629.png 51192374

­

Opublikowano

wszystko ładnie opisane, wydajesz się być ogarniętą osobą, więc powodzenia  -.-

Opublikowano

Nie polecam... usunęła poprzedni temat bo miała tam krytykę, bez sensu. Nie nadaje się na GM, zamiast porozmawiać woli uciekać. NIE POLECAM.

Temat został zamknięty po 2 dniach, a nie trzech.

Więc usunęli po prostu.

Chcesz dowodów?

Zapytaj Administratora :-)

I tak miałam dwa czy trzy na nie ;)

@@Edit / Down

Grubo :D

Uwziął się na mnie :)>

Trzeba było mnie gdzie indziej nie obrażać. Bez odbioru.

­

Opublikowano

Dziecinna, nie umie pisać, problemy z kontaktem, czasami nawet i z dogadaniem się. Poza płcią nic nie oferuje, brak profesjonalizmu. Pisałem z nią kiedyś "luźno" i mam mieszane uczucia. Poza tym duże prawdopodobieństwo, że jej koledzy mogliby mieć łatwiej na serwie. :)

Opublikowano

Dziecinna, nie umie pisać, problemy z kontaktem, czasami nawet i z dogadaniem się. Poza płcią nic nie oferuje, brak profesjonalizmu. Pisałem z nią kiedyś "luźno" i mam mieszane uczucia. Poza tym duże prawdopodobieństwo, że jej koledzy mogliby mieć łatwiej na serwie. :)

Mieszane uczucia?

To nie ja piszę co jedno słowo o sexie :-).

spamisz mi tym gówienkiem od kiedy się poznaliśmy na jednym serwerze. ;)

Nie poleciłam Cię?

To dlatego mnie nie polecasz.

Bez pozdrowień.

@@Reygras.

­

Opublikowano

Mieszane uczucia?

To nie ja piszę co jedno słowo o sexie :-).

spamisz mi tym gówienkiem od kiedy się poznaliśmy na jednym serwerze. ;)

Nie poleciłam Cię?

To dlatego mnie nie polecasz.

Bez pozdrowień.

@@Reygras.

­

Zacznijmy od tego, iż ja pierwszy Cię nie poleciłem, a ty wkurzona zaistniałym faktem nie poleciłaś mnie. Ciekawe czemu Twój poprzedni temat jest w koszu? Oceniam Cię, bo to Twój temat. #bezpłaczu. Jak masz problem, to GG/PW. ;)

@po GG:

70188659642634671516.jpg

94542696819568175107.jpg

/bez spamu.

Opublikowano

Na jakich serwera byłaś/jesteś GM? 

Na jakim serwerze byłaś GA?

Jak długo grasz w Metin'a?

Ile czasu możesz poświęcić na pomoc przy serwerze? 

Moim zdaniem, tym tematem nie reprezentujesz nic. Brak podstawowych informacji, które powinny(!) się znaleźć w takiej ofercie. 

Osobiście nie chciałbym byś była Administratorką, GameMaster'ką ­na moim serwerze. Po Twoich wypowiedziach jestem w stanie stwierdzić, że jesteś osoba niestabilną emocjonalnie co znacznie będzie wpływało na Twoje zachowanie wobec członków Teamu oraz graczy. 

@nie polecam.

Opublikowano

Na jakich serwera byłaś/jesteś GM? 

Na jakim serwerze byłaś GA?

Jak długo grasz w Metin'a?

Ile czasu możesz poświęcić na pomoc przy serwerze? 

Moim zdaniem, tym tematem nie reprezentujesz nic. Brak podstawowych informacji, które powinny(!) się znaleźć w takiej ofercie. 

Osobiście nie chciałbym byś była Administratorką, GameMaster'ką ­na moim serwerze. Po Twoich wypowiedziach jestem w stanie stwierdzić, że jesteś osoba niestabilną emocjonalnie co znacznie będzie wpływało na Twoje zachowanie wobec członków Teamu oraz graczy. 

@nie polecam.

Cały Mateusz, ktoś coś powie na jego kolegę i już nie poleca. Nie chce spamić Mateusz, ale Ty jako Gm na serwerze Łukasza chociaż też nie byłeś idealny więc nie wiem po co komentujesz skoro nie pamiętasz Swojego zachowania. Nie że mam coś do Ciebie, ale wkurzające jest troszkę to, że kiedy układa się wszystko Tobie i czujesz się tym " Bogiem ", pokazujesz jaki to już nie jesteś. Nie powinieneś oceniać innych jak sam się tak zachowywałeś. Rozumiem jesteś Administratorem forum i jest git, ale sam byłeś Gm i przypomnij sobie dobrze, a później pisz. 

Aby zaraz nie było z Twojej strony hejtów w moją, tak tak również nie jestem idealna ;) Pozdrawiam.

Co do tematu, jeszcze raz polecam .

Opublikowano

Nie polecam. Osoba kłótliwa i nie dojrzała emocjonalnie. Znam z innego serwera, kandydatka na moderatora. Nie potrafi przyjąć krytyki "na klatę". Odwoływała się do postów administracji serwera mt2 w sposób agresywny.  

Pozdr. 

Opublikowano

Cały Mateusz, ktoś coś powie na jego kolegę i już nie poleca. Nie chce spamić Mateusz, ale Ty jako Gm na serwerze Łukasza chociaż też nie byłeś idealny więc nie wiem po co komentujesz skoro nie pamiętasz Swojego zachowania. Nie że mam coś do Ciebie, ale wkurzające jest troszkę to, że kiedy układa się wszystko Tobie i czujesz się tym " Bogiem ", pokazujesz jaki to już nie jesteś. Nie powinieneś oceniać innych jak sam się tak zachowywałeś. Rozumiem jesteś Administratorem forum i jest git, ale sam byłeś Gm i przypomnij sobie dobrze, a później pisz. 

Aby zaraz nie było z Twojej strony hejtów w moją, tak tak również nie jestem idealna ;) Pozdrawiam.

Spoko, nie będzie. Wiem bardzo dobrze jaki jestem i każdy kto ze mną współpracuje wie jaki jestem. Trzeba się liczyć z tym kogo się bierze do teamu. Odnośnie tego, że komentuje bo ktoś skrytykował mojego kolegę jest nieprawdą. Przyglądałem już się ostatnio temu tematowi i miałem nadzieje, że coś zostanie w nim poprawione.. Lecz jak widać nic się nie zmieniło. 

Nie czuje się "Bogiem" bo mi się nie układa.

Nie oceniam tylko stwierdzam subiektywną opinię. 

Nie polecam w/w

­

Opublikowano

Po ch*j ona pisze z opcją wyśrodkowanego tekstu w kaźdym temacie?

I oczywiście zdanie, które sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłem:

Charakterystyczną cechą u mnie jest zdolność rozwijania zdań oraz zastępowanie słowami, aby się nie powtarzały

Rzecz jasna, nie polecam.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie Polecam tego czegoś. Nie wiadomo czy to kobieta czy chlopak..

Bardzo kłótliwa co można zauważyć na ss'ach wyżej. :)

Jeszcze raz NIE POLECAM.

Opublikowano

Nie Polecam tego czegoś. Nie wiadomo czy to kobieta czy chlopak..

Bardzo kłótliwa co można zauważyć na ss'ach wyżej. :)

Jeszcze raz NIE POLECAM.

Po ch*j ona pisze z opcją wyśrodkowanego tekstu w kaźdym temacie?

I oczywiście zdanie, które sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłem:

Rzecz jasna, nie polecam.

Kim Wy jesteście?

Piszecie jak byście mnie znali kilka lat.

============

Podoba mi się sposób pisania "wyśrodkowany", więc go używam, bez powodu go nie zrobili. :)

­

Opublikowano

@KarciaElite
Chociaż w Metina gram bardzo rzadko, to przyznam,że zachowanie tej całej Karoliny jest przynajmniej śmieszne xD
Tak samo, jak kilku innych osób w tym temacie.

Powiem tak: Pani Karolina nie tylko z pisaniem ma problemy, ale z tego co widzę po postach, to z krytyką i z panowaniem nad emocjami również jakieś są - to już się leczy :P

Ale to nie tylko ona była tu problemem.

Przede wszystkim skoro jest okazja, to chciałbym się wypowiedzieć na temat użytkowników na tym forum. Większość osób tutaj wystarczy,że zobaczy kobietę i już namiot postawiony, bez najmniejszego zawahania są gotowi zrobić wszystko,by podlizać się właśnie przedstawicielowi płci pięknej. Nawet nie wiecie, jakie żałosne jest wasze zachowanie i jaką sromotną bekę z was kręcę xD Oczywiście nie dotyczy to wszystkich użytkowników, ale takim właśnie zachowaniem popisał się @Pawelek1148
Opinii tego człowieka pod żadnym pozorem nie radziłbym traktować na serio. Tak samo jak tego człowieka w ogóle (wnioski nasuwają się same) :P

Dalej, karygodną postawę zaprezentowali też Panowie @Reygras oraz @_SmauG_ , którzy działają w jakiejś "zmowie" przeciw autorce tematu, powstałej z bliżej nieokreślonych przyczyn. Ale czytając posty obu stron mógłbym się założyć,że z przyczyn prywatnych. Niby mocne słowa, ale na screenach wykonanych przez @Reygras a wyraźnie widać,że ma on otwarte również okno rozmowy z jego w.w. kolegą. I znów - wnioski nasuwają się same. @1361622928-U485574.pngFRom Ej fajnie podsumował całe zjawisko, nic dodać nic ująć.

No i tutaj przyłączam się do @Spociuś - mnie również to rozłożyło xD

Dobra, wyżaliłem się, więc chyba nie pozostaje mi nic innego, jak na sam koniec odnieść się do tematu. Autorce bym nie zaufał.

Ale także nie zaufałbym osobom, o których wcześniej wspomniałem w tym poście. To, co dzieje się w dziale Metin2 na MPCForum, to jest po prostu w dużej mierze parodia wszystkiego jednocześnie xD Więcej: Jeżeli chcę się pośmiać, to czytam dział Metin2 częściej, niżeli (wydawałoby się bardziej logiczne) dział Dowcipy. Tyle na ten temat :D

Opublikowano

@KarciaElite

Chociaż w Metina gram bardzo rzadko, to przyznam,że zachowanie tej całej Karoliny jest przynajmniej śmieszne xD

Powiem tak: Pani Karolina nie tylko z pisaniem ma problemy, ale z tego co widzę po postach, to z krytyką i z panowaniem nad emocjami również jakieś są - to już się leczy :P

Przede wszystkim skoro jest okazja, to chciałbym się wypowiedzieć na temat użytkowników na tym forum. Większość osób tutaj wystarczy,że zobaczy kobietę i już namiot postawiony, bez najmniejszego zawahania są gotowi zrobić wszystko,by podlizać się właśnie przedstawicielowi płci pięknej. Nawet nie wiecie, jakie żałosne jest wasze zachowanie i jaką sromotną bekę z was kręcę xD Oczywiście nie dotyczy to wszystkich użytkowników, ale takim właśnie zachowaniem popisał się @Pawelek1148

Opinii tego człowieka pod żadnym pozorem nie radziłbym traktować na serio. Tak samo jak tego człowieka w ogóle (wnioski nasuwają się same) :P

Dalej, karygodną postawę zaprezentowali też Panowie @Reygras oraz @_SmauG_ , którzy działają w jakiejś "zmowie" przeciw autorce tematu, powstałej z bliżej nieokreślonych przyczyn. Ale czytając posty obu stron mógłbym się założyć,że z przyczyn prywatnych. Niby mocne słowa, ale na screenach wykonanych przez @Reygras a wyraźnie widać,że ma on otwarte również okno rozmowy z jego w.w. kolegą. I znów - wnioski nasuwają się same. @1361622928-U485574.pngFRom Ej fajnie podsumował całe zjawisko, nic dodać nic ująć.

Dobra, wyżaliłem się, więc chyba nie pozostaje mi nic innego, jak na sam koniec odnieść się do tematu. Autorce bym nie zaufał.

Ale także nie zaufałbym osobom, o których wcześniej wspomniałem w tym poście. To, co dzieje się w dziale Metin2 na MPCForum, to jest po prostu w dużej mierze parodia wszystkiego jednocześnie xD Więcej: Jeżeli chcę się pośmiać, to czytam dział Metin2 częściej, niżeli (wydawałoby się bardziej logiczne) dział Dowcipy. Tyle na ten temat :D

Karygodna postawa? Od kiedy ja działam ze SmauG-iem w zmowie? To, że mam otwarte okno rozmowy znim o niczym nie świadczy. Winni się tłumaczą, ale my od dłuższego czasu piszemy o stronach (SmauG będzie mi pomagał w zrobieniu mojej nowej). ;)

/i znów muszę przepraszać moderację za spam, przez wasze problemy do mnie wyrwę w końcu punkty ostrzeżeń, a chciałbym mieć "nic nie ma do wyświetlenia".

Opublikowano

Po 1. Zacznijmy od czegoś konkretnego. Gówno kogokolwiek obchodzi, czy jesteś na diecie. Po 2. Gówno kogokolwiek obchodzi, jakie kolory lubisz. Po 3. Nie potrafisz złożyć poprawnie zdania, czym wywyższasz się w twoim pseudo-podaniu. Po 4. Nie polecam, typowa pustka.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

­

@KarciaElite

Dziękuje za jakże inteligentną odpowiedź kierowaną także w moim kierunku.

Zacznijmy może od tego iż moja wypowiedź tyczy się tylko autorki tematu i nie nawiązuje do jakiego kol wiek innego użytkownika. Hmm.. Kolejną rzeczą jest to iż nikt mi nie będzie bronił z kim mam pisać. Jeżeli prowadzę z kimś interesy to chyba jest oczywiste, że będę z taką osobą w ciągłym kontakcie.

Poproszę Cię teraz drogi użytkowniku abyś troszkę zwolnił, poczytał ze zrozumieniem jeszcze raz komentarze i dogłębnie je sobie zinterpretował, a później na podstawie swojej interpretacji odpowiedz mi czy słusznie skierowałeś takie oskarżenia w kierunku mojej osoby. Bo ja sobie stanowczo wypraszam (A jeżeli już tak bardzo tego pragniesz to proszę o przedstawienie rzetelnych dowodów).

Opublikowano

Jak tylko spojrzę na dział pomoc na serwerze to widze ten post jako najnowszy ;-; Od kilku dni myślę czy go przeczytać.. W końcu się skusiłem i no rzesz w mordę.. Zleciała się zgraja chłopczyków chcących nabić posty jak to w każdym innym temacie w tym dziale. Ciągle jakieś hejty. jaka to ona nie jest. A i tak każdy kto szuka GM porozmawia z nią i sam wyciągnie wnioski czy ją chce czy nie. Nikt nie bedzie brał pod uwagę głosu plebsu :)

Opublikowano

@przedek

Masz rację, jak ktoś będzie mnie chciał to porozmawia.

Poleciało w tym temacie ponad 20 raportów. :-)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...