Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamWars - Prywatny Serwer Plemion

xGrOmErOx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER OFF

Polacy nie chcą prywatnych serwerów więc ich mieć nie będą - pozdrawiam włamywaczy

Witam !

Chciałbym zaprosić was na Nowy Prywatny Serwer Plemion - TeamWars !

Zapraszam was już dziś na zapoznanie z serwerem :

Link do gry :

http://5.196.17.111/

lub

http://5.196.17.111/index.php

(strona nie ma jeszcze wykupionej domeny)

Serwer działa dzięki silnikowi 7.3 , edytowanemu przez Bartekst222

Poprawiony dzięki mnie :)

Ponieważ mam wolnego VPS'a , wrzuciłem tam ten silnik , poprawiłem podstawowe błędy i bugi i udostępniam go wam byście mogli sobie umilić czas :)

Serwer nie powstał dla celów zarobkowych !

Grę toczymy na Świecie 2 !

Prędkość Świata 2 : 18x

Szybkość ruchu jednostek Świata 2 : 2x

Osady Koczownicze : TAK

STYL : 4.0

Monety : Tak

Plemię : Tak + możliwość rozwiązania

Rycerze : TAK + przedmioty

Komnata Chwały , Pokonani , Odznaczenia : Tak

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dodano 2 kwietnia 2015r :

Serwer 3 start !

- Nowy interfejs

- Nowy event - Odkrycia

- Sprawny, Działający Support

- Dodane nowe skrypty

- Real live ( nie działa jeszcze w budynkach)

- Ilość graczy

- Działająca funkcja "przyjaciele"

- Dodano "pomoc"

- Prędkość Świata : 25x

- Prędkość jednostek - 3x

- Wiele wiele więcej

Uwaga ! Nie działa zmiana nazwy wioski  i budynki pokazuje jako ratusz( szukam błędu , proszę o cierpliwość ! )

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Serwer 1 został utworzony jako świat SZYBKI

- Nowy interfejs

- Nowy event - Odkrycia

- Dodane nowe skrypty

- Ilość graczy

- Dodano "pomoc"

- Prędkość Świata : 100x

- Prędkość jednostek - ~10x

- Wiele wiele więcej

Uwaga ! Nie działa zmiana nazwy wioski  i budynki pokazuje jako ratusz( szukam błędu , proszę o cierpliwość ! )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli ktoś zna się na silnikach , grafice , poprawianiu php , skryptów ---- > Proszę o PW - przyda się pomoc i być może zrobimy coś ładnego :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jestem świadomy że silnik ma wiele błędów których jeszcze nie wykryłem i nie naprawiłem - mimo wszystko proszę o wyrozumiałość i jeżeli znajdziecie problem powiadomcie (jeżeli wiecie jak naprawić , napiszcie jak ).

Chcę nam dać zabicie czasu ! Kiedy Ty czekasz aż na oficjalnych Plemionach dojdzie atak - tutaj w tym czasie , w TeamWars możesz sprawdzić swoją taktykę i szybciej podbijać świat ze swoimi kompanami !

Jeżeli irytują Cię błędy i nie podoba Ci się - nie zmuszam do gry więc oszczędźcie mi zbędnych komentarzy :)

Opublikowano

Pomysł całkiem ciekawy...natomiast nie jestem pewna czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby zebranie osób chętnych do ewentualnej gry i zgadanie się z nimi w sprawny sposób po czym zagranie na którymś z oficjalnych serwerów, z ludźmi spoza grona czytających ten temat. ;p 

Pozdrawiam, Elsa.

Queen bAht5ap.jpg Elsa

Opublikowano

Pomysł całkiem ciekawy...natomiast nie jestem pewna czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby zebranie osób chętnych do ewentualnej gry i zgadanie się z nimi w sprawny sposób po czym zagranie na którymś z oficjalnych serwerów, z ludźmi spoza grona czytających ten temat. ;p 

Pozdrawiam, Elsa.

Gram już na oficjalnych z paczką :) A ten serwer powstał by w międzyczasie zabić wolny czas i pograć sobie w ulubioną grę "szybciej" :)

Opublikowano

tak długo czekałem na jakiś nowy polski priv plemion i nagle ktoś go stworzył - dzięki Ci :D

masz zamiar dodać jakieś szybsze światy?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Gdy wchodzę na stronę piszę to :

Warning: main(lib/configs.php) [function.main]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /opt/lampp/htdocs/index.php on line 64

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'lib/configs.php' (include_path='.:/opt/lampp/lib/php') in /opt/lampp/htdocs/index.php on line 64

A z chęcią zagrałbym :)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Gdy wchodzę na stronę piszę to :

Warning: main(lib/configs.php) [function.main]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /opt/lampp/htdocs/index.php on line 64

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'lib/configs.php' (include_path='.:/opt/lampp/lib/php') in /opt/lampp/htdocs/index.php on line 64

A z chęcią zagrałbym :)

Mixx miałem małe modyfikacje i musiałem 10 minutową przerwę zrobić w celu zmian.

ZAPRASZAM NA ŚWIAT 2 !

Świat 1 będzie na bieżąco resetowany gdyż tam prowadzę różnego typu testy w celu ulepszenia obecnego świata 2 oraz przyszłościowych światów :)

Świat 3 już po świętach ruszy z prędkością ok. ~100x z nowym interfejsem z mniejszymi bugami , real live (czas nie bd stał w miejscu) , pracuję nad zapamiętywaniem hasła  , naprawy kilku fragmentów silnika . Będzie ciekawie :)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej przypadł mi do gustu i będę spędzał na nim swoje wolne chwilę, jeżeli ktoś chciałby ze mną zagrać mój nick:

- Reverin­

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Mixx miałem małe modyfikacje i musiałem 10 minutową przerwę zrobić w celu zmian.

ZAPRASZAM NA ŚWIAT 2 !

Świat 1 będzie na bieżąco resetowany gdyż tam prowadzę różnego typu testy w celu ulepszenia obecnego świata 2 oraz przyszłościowych światów :)

Świat 3 już po świętach ruszy z prędkością ok. ~100x z nowym interfejsem z mniejszymi bugami , real live (czas nie bd stał w miejscu) , pracuję nad zapamiętywaniem hasła  , naprawy kilku fragmentów silnika . Będzie ciekawie :)

nie ma co czekać po świętach, teraz dużo ludzi ma wolne co za tym idzie więcej pogra przez święta niż po nich:D przydałby się szybszy swiat

Opublikowano

Serwer 3 ma dużo bugów. Między innymi nie można zmienić nazwy wioski, budynki przy rozbudowie pokazują cały czas ratusz. Niby zbędne ale jednak dziwacznie wygląda. ;> 

Opublikowano

Serwer 3 start !

- Nowy interfejs

- Nowy event - Odkrycia

- Dodane nowe skrypty

- Ilość graczy

- Dodano "pomoc"

- Prędkość Świata : 25x

- Prędkość jednostek - 3x

- Wiele wiele więcej

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Serwer 1 został utworzony jako świat SZYBKI

- Nowy interfejs

- Nowy event - Odkrycia

- Dodane nowe skrypty

- Ilość graczy

- Dodano "pomoc"

- Prędkość Świata : 100x

- Prędkość jednostek - ~10x

- Wiele wiele więcej

Opublikowano

co z tymi odkryciami? niby się wyświetla ale brak koordynat-ów xD i czy to jest event czy tak będzie się wygrywało świat jak w którejś wersji? bo gra w nieskończonośc jest nudna a tak będzie można pograć z 2 tygodnie (nie wiem co ile pojawia się nowy przedmiot) w tej wersji) i rywalizacja zacznie się donowa gdy juz jedno plemie zacznie dominować 

Opublikowano

wiadomo już mniej więcej kiedy naprawicie zmianę nazw wiosek?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Zabezpieczenia... dobre sobie :)

Na wszystko trzeba kasy , a watpie by ktos chcial wykladac z wlasnej kieszeni na cos co ma byc dla kazdego.

Z privatewars.pl to samo sie stalo i nic nie mozna zrobic , jak widac natura Polaka nie potrafie grac to zajme sie hackingiem , a wystarczy wydobyc IP takiego szczeniaka i podac gdzie trzeba i sie odechce zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...