Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak w temacie. Szukam dobrego hostingu minecraft. Chcę postawić serwer z modami dla znajomych. Postawił bym na swoim kompie, ale mój internet na te chwile nie pozwala na to. Tutaj prośba do Was. Polecicie mi jakiś dobry hosting? Cena adekwatna do usługi musi być, najlepiej z dobrymi opiniami i żeby lagów nie było.

Opublikowano

Hosting Pukawka dotychczas raczej ma najlepszą opinie i Ci go bardzo polecam. 

Otóż dlaczego?

- Dobra serwerownia

- Brak lagów.

- Dobre opinie.

- Ceny są jak na możliwości tego hostingu dobre

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta

- Szybko odpisujący Support.

- Łatwy panel klienta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Ci polecam Obecnie Pukawke wydajne maszyny troszke gorszy panel ale pewnie przystosowany do serwerów cs . Polecam ci również craftserve bardzo dobry hosting możesz jeżeli kupisz oferte premium poprosić o więcej ramu i go dodadzą Ogarnięty panel ale gorszy itemshop

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

Ja Ci polecam Obecnie Pukawke wydajne maszyny troszke gorszy panel ale pewnie przystosowany do serwerów cs . Polecam ci również craftserve bardzo dobry hosting możesz jeżeli kupisz oferte premium poprosić o więcej ramu i go dodadzą Ogarnięty panel ale gorszy itemshop

Nie dostanie więcej ramu nawet jeśli poprosi....

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Nie polecam pukawki !!!! [MaxCrafta] Ponieważ . Kupilem maszyne "Bez limitu" I co? Przy 50 graczach serwer się wyłączał i HAJS się poszedl ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@HARD_1337 dziwne mialem ten sam pakiet i przy ~50 graczach tps bylo 19-20..

Polecam wlasnie ten pakiet.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Pukawka to taki trochę niszowy hosting. Mogę wręcz powiedzieć, że fatalny i nie dotyczy to tylko Minecrafta. MTA też działa co najmniej kiepsko. Jeśli masz trochę pieniążków to zainwestuj w serwer vps, ale na pewno nie na ovh, gdyż po prostu jest to typowa masówka o nikłej jakości. Ew. możesz pomyśleć nad craftserve.pl to jeden ze sprawdzonych hostingów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...