Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kliff

Hi I'm Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sens inwestowania w kliffa skoro mam krzaka norma? Kupno mu zbroi i broni to nie problem, resy też nie. A nawet jeśli chce zrobić z niego tanka to warto kupić strój z nm? Bez niego jest strasznie powolny. 

@Edit

Dodam, że posiadam sp Aegir

Opublikowano

Jeśli masz troszkę gotówki to możesz zainwestować w niego. ^^ Zawsze lepiej mieć 2 tanków, niż 1 tanka. Strój z nosmarketu jest nie potrzebny bo możesz ich używać na zmianę ja krzakogon ma low hp to siada i kliff ci tankuje proste :) Ja myślę że jeśli masz trochę kasy to możesz w jego zainwestować.

Opublikowano

jak najbardziej opłaca się w niego inwestować

z dobrym eq i resami (nawet bez stroju z NB) jest równie przydatny jak krzakogon. Nie wiem jaką klasą postaci grasz lecz jeśli jest to mag / łuk to połączenie Klifa z Krzakiem daje Tobie bardzo duży komfort

jak najbardziej zalecam wyłożenie na niego nawet kilkunastu kk :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Zależy czy chcesz do tanka czy atak. Jeżeli tank to inwestuj w zbroje, broń niekoniecznie. Do ataku polecam ci kupić krzaka samuraj(do tanka) i uzbroić odpowiednio boba. Oczywiście musisz mieć na to haj$.

Opublikowano

wrzuć mu ulepszoną zbroję na jego lvl, resy i spp aegira z umiejętnością  'nieśmiertelność' najlepiej S. Taki partner więcej wytrzyma niż pet

Opublikowano

Do 90 lvl'a teorytycznie nie opłaca się w niego inwestować (chyba, że cie stać to szalej xD) od 90 przyda się jako kolejny luracz na wulkanie (jak masz peta i dorobisz partnera to na 90% szans przy luraniu nie spierniczą Ci moby a ty nie będziesz musiał tracić hajsu na potki żeby się cofnąć i przywalić żeby moby nie uciekły)

Opublikowano

Teraz na sakure wyszły nowe SP partnera, więc zamiast boba czy leony (jeżeli chcesz atak oczywiście) polecam kupić broń i SP dla Sakury i wszystkich miotać! Na de pakowanie w kliffa jest bardzo opłacalne, na polskim już tak raczej nie bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...