Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim trybie grać ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

All Pick gdyż masz wszystkich bohaterów dostępnych od razu, ale jeżeli denerwuje Cię to, że ktos picknie ciągle te same postacie ale co mecz masz w przeciwnym teamie jakieś OP Postacie to polecam Ci też Single Drafta. Chyba najbardziej równe szanse są na nim, bo na Random Draft może Ci wylosować supp team vs carry team.­

Opublikowano

All Pick gdyż masz wszystkich bohaterów dostępnych od razu, ale jeżeli denerwuje Cię to, że ktos picknie ciągle te same postacie ale co mecz masz w przeciwnym teamie jakieś OP Postacie to polecam Ci też Single Drafta. Chyba najbardziej równe szanse są na nim, bo na Random Draft może Ci wylosować supp team vs carry team.­

Chyba napisal ze jest nowy, nie lepiej wybrac tryb dla nowych graczy? Tak zwany: Limited Heroes? Wogole uwazam bez sensu to co napisales no ale dobra.

Na Limited Heroes masz tylko parenascie postaci bardziej dla nowych graczy i polecam na poczatek zapoznanie z tym trybem i bedacymi tam postaciami.

61093c6efb.png

Opublikowano

­

Chyba napisal ze jest nowy, nie lepiej wybrac tryb dla nowych graczy? Tak zwany: Limited Heroes? Wogole uwazam bez sensu to co napisales no ale dobra.

Na Limited Heroes masz tylko parenascie postaci bardziej dla nowych graczy i polecam na poczatek zapoznanie z tym trybem i bedacymi tam postaciami.

Zapomniałem całkowicie o tym Limited Heroes xD 

Ale może dla tego, że jakoś nie za specjalnie mi pasuje, zbędna jest opcja swobodnego opuszczenia meczu. No to może albo Limited Heroes albo [napisał, który jest najpopularniejszy] AllPick.

Opublikowano

Szukałem na tym trybie meczu z 5 minut aż w końcu wyłączyłem wyszukiwanie.

Opublikowano

Szukałem na tym trybie meczu z 5 minut aż w końcu wyłączyłem wyszukiwanie.

To w takim razie polecam gre na boty i ewentualnie Singiel Draft z normalnymi graczami. 

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja od początku grałem All Pick. Wybieraj prostych bohaterów, a reszta sama przyjdziie. Poznaj mechaniki, na DotaCinema na yt są prezentacje bohaterów, koleś dobrze objaśnia działanie każdej umiejętności. Powodzenia

Opublikowano

Z innymi graczami, ale na to nie zwracaj narazie uwagi. Staraj sie zapoznac z gra itd. Chyba ze masz juz jakies doswiadczenie?

Grałem do 10 marca w lola na poziomie platyna 3 :P (konto do sprzedania na giełdzie, jeżeli nie dozwolone to usunę)

@Rudy6969 dzięki

Opublikowano

Grałem do 10 marca w lola na poziomie platyna 3 :P (konto do sprzedania na giełdzie, jeżeli nie dozwolone to usunę)

@Rudy6969 dzięki

To dobrze, ale i tak radze ci najpierw zapoznac sie z gra przynajmniej poznac mechanike typu wardy, skille, lh i role w teamie. Dota =/= LoL

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...