Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Laptop

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Laptopy się nie nadają do gier, to co podałeś to nawet nie są te gameingowe wersje, będą ci się przegrzewać i nie wiem czy sobie na low pograsz.

Mam takiego laptopa http://www.notebookcheck.net/Toshiba-Qosmio-F750.59064.0.htmli daje radę jako tako, ale i tak mam problemy z przegrzewaniem i spadkami fps czasem.

Na tym z intelem ile bedzie fps w csgo? Jak wezme w panelu sterowania nvidia wysoka wydajność i reszte przestawie też? Który jest bardziej wydajniejszy ten z intelem i nvidia czy ten z amd i radeon r5?

Opublikowano

Laptopy za taka cene nie nadaja sie za bardzo do gier, jesli grasz w domu i nie wyjezdzasz to bierz kompa bo taniej i lepsza wydajnosc. Ale jesli czesto wyjezdzasz i potrzebujesz laptopa to najlepszy chyba bedzie: Dell Inspiron 3542

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...