Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banda oszołomów w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^up Każdej gry comunnity jest takie samo, a szczególnie porównując lol/hots/cs tylko po prostu w jedno gra mniej osób w drugo więcej. Nie sądzę, że comunnity hotsa jest lepsze.

Opublikowano

Temat może głupi, ale muszę wylać swoje żale. Wróciłem po przerwie i pytanie, czy jest jakiś sposób, żeby ciągle nie trafiała mi się na rankedach banda idiotów? Dorwałem jakieś konto z silverem, ale to co się dzieje w tej lidze to człowiek ma chęć wyjebać monitor przez okno i pochlastać się klawiaturą. Czekałem na uptade L#, myślę zacznę siekać jak trzeba a tutaj zonk, bo od rana nie wygrałem jeszcze żadnego rankeda i to wszystko przez lamusy, które grają jakby pierwszy raz odpalili tą grę. Każdy biega gdzie chce, feedują, w ogóle odpierdalają taką manianę, że mam chęć przestać w ogóle patrzyć w monitor. Dowodem tego może być to że nawet na sharpie nie potrafę wyccarować gry a tam jeden z drugim się popłacze i spierdoli z serwera a ja spadam z ligi do ligi. Serio silvery reprezentują teraz taki poziom? Od jakiej dywizji zaczynają się ludzie którzy mają trochę oleju w głowie? I z jakiej dywizji nie można spaść bo już zapomniałem?

Przy okazji jak ktoś może niech rzuci listę podstawowych aktualnie skryptów do grania rankedów żeby się z tego silvera wyrwać bo aż żal d*** ściska

potrenuj troche, do diaxa wlacznie mozna z lekkim trudem wbic bez skryptow,rzadko spotyka sie tam hajta;)

od mastera ludzie juz graja :)

evade/tracker/oracle /minimap hack 

Opublikowano

napisalem dalej sobie siedze gdyz w przeciwienstwie do was gram w ta gre dla przyjemnosci a nie dla jakis lig XDDD, bardzo jebie mnie moja liga, moze byc nawet to braz (nawet bym chcial zobaczyc ten poziom), bo mnie to po prostu nie obchodzi, liczy sie przyjemnosc (co widac juz niektorzy zapomnieli)

jak to 5v5 nie ma sensu? nie wiem jak to wywnioskowales. i tak, jak lecisz na "wspomagaczach" powinienes przynajmniej wygrac jedna gre dziennie z palcem w d***e, moc xeracza czy czegokolwiek na "wspomagaczach" jest niezwyciezona, ja to robie legit, nie zawsze sie udaje, ale kiedy nie nie placze na forum XDDD

nie ponizaj sie tylko idz tryharduj

gdzie napisałem, że nie wygrałem żadnej gry na L# czy też legit? xD napisałem tylko że dzisiaj jeszcze nic nie wygrałem ale tak sobie teraz myśle, że weekend to gimby i reszta cebul kisi ogóra przed kompem bo na tygodniu to jakoś inaczej wygląda. gra jest dla przyjemności a ligi po to by je zdobywać, bo w końcu to część tej rozrywki więc skoro cie to nie obchodzi to po jaki c**j się tutaj wypowiadasz? :D szokuje mnie poziom jaki ta gra reprezentuje ostatnio to się z tym podzieliłem i faktycznie, ulżyło mi strasznie xD

Opublikowano

gdzie napisałem, że nie wygrałem żadnej gry na L# czy też legit? xD napisałem tylko że dzisiaj jeszcze nic nie wygrałem ale tak sobie teraz myśle, że weekend to gimby i reszta cebul kisi ogóra przed kompem bo na tygodniu to jakoś inaczej wygląda. gra jest dla przyjemności a ligi po to by je zdobywać, bo w końcu to część tej rozrywki więc skoro cie to nie obchodzi to po jaki c**j się tutaj wypowiadasz? :D szokuje mnie poziom jaki ta gra reprezentuje ostatnio to się z tym podzieliłem i faktycznie, ulżyło mi strasznie xD

bo cisne beke z buldupujacych graczy na l kratce co nie potrafia ugrac gry w silverze XDDDDDDDDDD

Opublikowano

xD

Tak trudno wyczuć ironie? Co mnie obchodzi jakiś brudas i chińczyk przebierający się za króliczka? Ja nie jestem Tobą chłopcze,gold na cheatach xD

na każdym serwie wpadł już chall,oprócz EUW więc elocha wacku

Zasługujesz na taką dywizje.

Ten "chińczyk" jakby chciał to by wykupił całą twoją rodzinę jako niewolników. 

HEJ CEBULKO KIEDY L# PAID? BO SŁYSZAŁEM, ŻE MASZ WTYKI ALE COŚ SIĘ OPÓŹNIASZ Z TYM INFO 2-3 PATCHE XDDDDDDDDDD

wykurwiaj polaku głupi.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Uważam że jak nie jesteś w stanie wygrać z cheatem to coś jest z tobą nie tak. Ja nie grając adc pobralem sac i od d5 wbiłem d3 z 70% win ratio. Nie zawsze liczy się skill i mechaniki postaci, ale zgranie z teamem.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Uważam że jak nie jesteś w stanie wygrać z cheatem to coś jest z tobą nie tak. Ja nie grając adc pobralem sac i od d5 wbiłem d3 z 70% win ratio. Nie zawsze liczy się skill i mechaniki postaci, ale zgranie z teamem.

zła passa chyba minęła, bo już 5 wygranych z rzędu za mną, ale miło, że ktoś w końcu wspomniał o ZGRANIU Z TEAMEM. na ostatnie parę rund nie mogę narzekać, bo trafiło mi się w końcu paru ogarniętych a wcześniej to faktycznie był nalot idiotów, przyszedł wieczór to poszli wszyscy spać.

Opublikowano

HOTS jest darmowy? Jakąś stronke o tym mógłbyś zarzucić? Bo siedze na tel.

Beta testy są wejdz na battle.net i zapisz siędo testów moim zdaniem gra nie warta zachodu. brak farmy, itemków też nie ma + exp dostaje równo cała drużyna czyli ten co ma 8;0 nie jest silniejszy od tego 0;10.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Sam pewno "ssiesz" jak w.w użytkownik któryś napisał.. ,na pewno tak jest... wszyscy płaczecie ,a gówno reprezentujecie "Dowodem tego może być to że nawet na sharpie nie potrafę wyccarować gry" ,to jest dowód na to że powinieneś spaść jeszcze niżej do b5.....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

xD

Tak trudno wyczuć ironie? Co mnie

obchodzi jakiś brudas i chińczyk przebierający się za króliczka? Ja nie jestem Tobą chłopcze,gold na cheatach xD

na każdym serwie wpadł już chall,oprócz EUW więc elocha wacku

Zasługujesz na taką dywizje.

a ten debil dalej trolluje XDD ja sie pytam co za cebula cie wychowala

qxw0er.jpg

Opublikowano

­sam ssiesz, a masz pretensje do innych

zacznij najpierw od siebie a dopiero potem mów na innych

Napisał ten co gra na Wspomagaczach :v :v :v

"Temat może głupi, ale muszę wylać swoje żale"

Nic na to nie poradzisz, zrób sobie 2,3 dni przerwy i nie graj na nerwach bo wtedy nic nie da się ugrać.

Pickuj Champy z mety a nie tak jak Ci się podoba :P

Farm, farm, pomagaj, roam, trzymaj się teamu.

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, zrób sobie 2,3 dni przerwy i nie graj na nerwach bo wtedy nic nie da się ugrać.

Stary, jeśli on w srebrze na skryptach nie wyrabia to nie chcę wiedzieć jaką dywizje miałby bez. Te rady mu nic nie dadzą typowy arogancki śilverek.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

nie można się trzymać teamu, który nawet nie wie co to znaczy i biega solo po mapie. sorry nie w tym życiu chyba

Stary, jeśli on w srebrze na skryptach nie wyrabia to nie chcę wiedzieć jaką dywizje miałby bez. Te rady mu nic nie dadzą typowy arogancki śilverek.

przeczytaj wszystkie posty a później otwieraj paszczę. konto z taką ligą dostałem i teraz żałuje że sprzedałem stare, bo kiedyś ta plaga osłów nie była jeszcze tak widoczna i chociaż starali się coś ugrać, tęskni mi się do platyny. moja integracja z teamem nic nie daje, bo oni sami ze sobą nie potrafią się zintegrować i wygląda to tak jak gra z botami

Opublikowano

Ja wam powiem że bronz i silver są specyficznymi ligami i nawet na skryptach nie idzie wszystkiego wygrać. Twoim celem jest się nafeedować szybciej niż zrobi to przeciwnik. Jak powiedziałem nie wszystko da się wygrać i są takie kwiatki jak draven w 5 minucie 7:0 to nie ma sensu z nim walczyć nie ważne jaki skrypt(patrząc że zapewne masz 0/0/0) tu wchodzi brain.exe i kalkulacja że ma cie na max 2aa najczęściej.

>>>>EB DB<<<<      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...