Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banda oszołomów w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat może głupi, ale muszę wylać swoje żale. Wróciłem po przerwie i pytanie, czy jest jakiś sposób, żeby ciągle nie trafiała mi się na rankedach banda idiotów? Dorwałem jakieś konto z silverem, ale to co się dzieje w tej lidze to człowiek ma chęć wyjebać monitor przez okno i pochlastać się klawiaturą. Czekałem na uptade L#, myślę zacznę siekać jak trzeba a tutaj zonk, bo od rana nie wygrałem jeszcze żadnego rankeda i to wszystko przez lamusy, które grają jakby pierwszy raz odpalili tą grę. Każdy biega gdzie chce, feedują, w ogóle odpierdalają taką manianę, że mam chęć przestać w ogóle patrzyć w monitor. Dowodem tego może być to że nawet na sharpie nie potrafę wyccarować gry a tam jeden z drugim się popłacze i spierdoli z serwera a ja spadam z ligi do ligi. Serio silvery reprezentują teraz taki poziom? Od jakiej dywizji zaczynają się ludzie którzy mają trochę oleju w głowie? I z jakiej dywizji nie można spaść bo już zapomniałem?

Przy okazji jak ktoś może niech rzuci listę podstawowych aktualnie skryptów do grania rankedów żeby się z tego silvera wyrwać bo aż żal d*** ściska

Opublikowano

­sam ssiesz, a masz pretensje do innych

zacznij najpierw od siebie a dopiero potem mów na innych

Opublikowano

Jeśli przegrywasz na cheatach w srebrze, to pozostaje odinstalować LoLa.

Opublikowano

Grałem z koleżanką duo w silverze/brązie mając main konto w diamencie i nie przegrałem ani jednej gry. Jeśli nie potrafisz wycarrować w silverze a tym bardziej na czitach to przeanalizuj swoją grę zamiast narzekać na sojuszników. W silverze są słabi ludzie, czego się spodziewasz, skillorów? To normalne, że w silverze są słabi ludzie, którzy dopiero uczą się grać. Jakby potrafili grać to nie siedzieliby w silverze... Żeby wygrać na takim poziomie starczy, że będziesz grał trochę lepiej od nich.

Opublikowano

Nie wiecie to nie mówcie. Sam posiadam aktualnie Master Tiera na Eune,a dorwałem konto z b3,i nie potrafie tutaj wygrać gierki xD poziom jest strasznie niski,a dodatkowo owe konto ma bardzo słabe mmr.

Ludzie z olejem zaczną się od g3.

Opublikowano

wyczuwam płacz cebuli z silvera xD kończąc grę ze statami średnio 20:5, 30:10 trudno stwierdzić, że to ja przegrywam więc darujcie sobie pierdolamento, że warto zacząć od siebie ludzie :) skoro nie ma żadnej pomocy ze strony teamu i po paru killach jest płacz i wyjście z serwera w ich przypadku to po co ktoś taki w ogóle zaczyna grać rankedy?

Opublikowano

Nie wiecie to nie mówcie. Sam posiadam aktualnie Master Tiera na Eune,a dorwałem konto z b3,i nie potrafie tutaj wygrać gierki xD poziom jest strasznie niski,a dodatkowo owe konto ma bardzo słabe mmr.

Ludzie z olejem zaczną się od g3.

BO JESTES GOWNEM?

Jakoś Nervarien jak robił challenge od unrankeda do challengera to jakoś mu silverki czy goldy nie przeszkadzały i kerował większość gier. A co mówić o boxboxie. Jesteście gównami i tyle.

579571423327107377857.png

Opublikowano

­

wyczuwam płacz cebuli z silvera xD kończąc grę ze statami średnio 20:5, 30:10 trudno stwierdzić, że to ja przegrywam więc darujcie sobie pierdolamento, że warto zacząć od siebie ludzie :) skoro nie ma żadnej pomocy ze strony teamu i po paru killach jest płacz i wyjście z serwera w ich przypadku to po co ktoś taki w ogóle zaczyna grać rankedy?

jeżeli byłbyś dobry, to byś wyszedł bez problemu, tak?

po prostu grasz nie na swoim poziomie, co z tego że masz w c**j fragów, jak nie pomagasz teamowi tylko wszystko ks'ujesz

Opublikowano

Ostatnio miałem okazję pograć na koncie ze słabym MMR, po 7:3 w placementach wrzuciło mnie do b1, musiałem całe srebro przejść dywizję po dywizji, bo przerzucać o 2 zaczęło mnie dopiero od g5. Na 100 gier przegrałem 24, większość z własnej winy, bo popełniłem na początku błędy, które uniemożliwiły mi uzyskanie dużej przewagi. A jeśli przegrywasz gry z 30/10, to po prostu jesteś we właściwej dla siebie dywizji.

Opublikowano

jeżeli byłbyś dobry, to byś wyszedł bez problemu, tak?

po prostu grasz nie na swoim poziomie, co z tego że masz w c**j fragów, jak nie pomagasz teamowi tylko wszystko ks'ujesz

dojebałeś jak dzik w paśnik :D w każdej grze staram się oddawać kille ludziom ode mnie, żeby ogarnęli szybko lepszy build i coś pomogli a ty mi pieprzysz o ks'owaniu?

problem polega na tym, że albo zaczynają grać agresywnie i padają albo def i wtedy też kładą się jak muchy więc gdzie kompromis.

nie mówiąc o przypadkach przy wyborze champów jak lecą fail bany na champy, które nikomu nie zagrażają

Opublikowano

­

dojebałeś jak dzik w paśnik :D w każdej grze staram się oddawać kille ludziom ode mnie, żeby ogarnęli szybko lepszy build i coś pomogli a ty mi pieprzysz o ks'owaniu?

problem polega na tym, że albo zaczynają grać agresywnie i padają albo def i wtedy też kładą się jak muchy więc gdzie kompromis.

nie mówiąc o przypadkach przy wyborze champów jak lecą fail bany na champy, które nikomu nie zagrażają

dojebałeś jak boruc dryblingiem, wiesz, że istnieje coś takiego jak czat?

Opublikowano

­

dojebałeś jak boruc dryblingiem, wiesz, że istnieje coś takiego jak czat?

ty tak serio? przypadki kiedy ktoś trolluje i zaczynamy grę bez junglera czy suppa moge liczyć co drugi mecz i jaki ja mam na to wpływ?

dopiero co grałem z typem który całą gre farmił sobie w jungli i skończył 0/12 i co zrobić jak do debili nic nie dociera?

Opublikowano

byłem w platynie, sprzedałem konto kumplowi i teraz żałuje że muszę się z kimś takim użerać więc to już nie jest nauka.

płacz płaczem, ale przynajmniej mi ulżyło, że mogłem się z kimś tym podzielić a nadzieja, że trafie na kogoś ogarniętego spada z każdym meczem także tego... kupują dzieci konta na allegro nie grając nawet wcześniej w lola i ta plaga się masowo poszerza

Opublikowano

byłem w platynie, sprzedałem konto kumplowi i teraz żałuje że muszę się z kimś takim użerać więc to już nie jest nauka.

płacz płaczem, ale przynajmniej mi ulżyło, że mogłem się z kimś tym podzielić a nadzieja, że trafie na kogoś ogarniętego spada z każdym meczem także tego... kupują dzieci konta na allegro nie grając nawet wcześniej w lola i ta plaga się masowo poszerza

Nie lepiej było napisać post w którym byś szukał kolegi do gry na L#?

­

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli nie potrafisz ugrać gier na poziomie silvera z L kratka, jesteś po prostu słaby

Poziom s2/g5, afki to rzadkość, trolle w zasadzie nie występują, są jedynie słabi gracze

Opublikowano

Nie lepiej było napisać post w którym byś szukał kolegi do gry na L#?

­

miałem właśnie pisać na forum sharpa bo widzę, że mają tam podpięte tematy.

Jeżeli nie potrafisz ugrać gier na poziomie silvera z L kratka, jesteś po prostu słaby

Poziom s2/g5, afki to rzadkość, trolle w zasadzie nie występują, są jedynie słabi gracze

będąc słabym telepatycznie dotarłem do platyny na starym koncie? chyba, że po tych 2 miesiacach przerwy jestem po prostu zerem a gość biegający i feedujący po mapie to mt przed którym mam klękać. fakt, średnio od paru dni dopiero zacząłem znowu grać na L# bo z tymi aktualizacjami lecieli w c***a, ale pewnych rzeczy się nie zapomina a skoro tak mówisz to zapraszam z powrotem do silvera

Opublikowano

miałem właśnie pisać na forum sharpa bo widzę, że mają tam podpięte tematy.

będąc słabym telepatycznie dotarłem do platyny na starym koncie? chyba, że po tych 2 miesiacach przerwy jestem po prostu zerem a gość biegający i feedujący po mapie to mt przed którym mam klękać. fakt, średnio od paru dni dopiero zacząłem znowu grać na L# bo z tymi aktualizacjami lecieli w c***a, ale pewnych rzeczy się nie zapomina a skoro tak mówisz to zapraszam z powrotem do silvera

dalej sobie siedze w silverze, jest bardzo milo, ludzie sa ok (nie liczac czechow), gry sa lepsze niz w wysokim goldzie jaki mialem w s4

ale to ze nie potrafisz wygrac gry z l kratka jest po prostu zalosne, co do twej platyny to czyby na pewno legit wbiles? nie musisz mi odpowiadac na to pytanie

ps: platyna 5 to nie platyna, to poziom silvera 

Opublikowano

dalej sobie siedze w silverze, jest bardzo milo, ludzie sa ok (nie liczac czechow), gry sa lepsze niz w wysokim goldzie jaki mialem w s4

ale to ze nie potrafisz wygrac gry z l kratka jest po prostu zalosne, co do twej platyny to czyby na pewno legit wbiles? nie musisz mi odpowiadac na to pytanie

ps: platyna 5 to nie platyna, to poziom silvera 

wnioskując po tym co piszesz gra 5 vs 5 nie ma sensu, bo skoro ja mam wspomagacze to mam wszystkie gry sam rozpierdalać z nogami na monitorze i gra teamowa nie musi mieć tutaj w ogóle miejsca. wyczuwam zwykły ból dupa silvera do którego nawiązuje a pisząc "dalej sobie siedzę" i jest miło oznacza tylko to, że sam nie potrafisz z niego wyjść

p.s wbiłem legit platyne 2 a to już nie jest silver więc twoje zabawy w jasnowidza się nie sprawdziły

Opublikowano

BO JESTES GOWNEM?

Jakoś Nervarien jak robił challenge od unrankeda do challengera to jakoś mu silverki czy goldy nie przeszkadzały i kerował większość gier. A co mówić o boxboxie. Jesteście gównami i tyle.

xD

Tak trudno wyczuć ironie? Co mnie obchodzi jakiś brudas i chińczyk przebierający się za króliczka? Ja nie jestem Tobą chłopcze,gold na cheatach xD

na każdym serwie wpadł już chall,oprócz EUW więc elocha wacku

Zasługujesz na taką dywizje.

Opublikowano

Community LoL'a ssie. Polecam przezucic sie na HOTS'a. 

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

wnioskując po tym co piszesz gra 5 vs 5 nie ma sensu, bo skoro ja mam wspomagacze to mam wszystkie gry sam rozpierdalać z nogami na monitorze i gra teamowa nie musi mieć tutaj w ogóle miejsca. wyczuwam zwykły ból dupa silvera do którego nawiązuje a pisząc "dalej sobie siedzę" i jest miło oznacza tylko to, że sam nie potrafisz z niego wyjść

p.s wbiłem legit platyne 2 a to już nie jest silver więc twoje zabawy w jasnowidza się nie sprawdziły

napisalem dalej sobie siedze gdyz w przeciwienstwie do was gram w ta gre dla przyjemnosci a nie dla jakis lig XDDD, bardzo jebie mnie moja liga, moze byc nawet to braz (nawet bym chcial zobaczyc ten poziom), bo mnie to po prostu nie obchodzi, liczy sie przyjemnosc (co widac juz niektorzy zapomnieli o tym)

jak to 5v5 nie ma sensu? nie wiem jak to wywnioskowales. i tak, jak lecisz na "wspomagaczach" powinienes przynajmniej wygrac jedna gre dziennie z palcem w d***e, moc xeracza czy czegokolwiek na "wspomagaczach" jest niezwyciezona, ja to robie legit, nie zawsze sie udaje, ale kiedy nie nie placze na forum XDDD

nie ponizaj sie tylko idz tryharduj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...