Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStatnion 4 kupic czy nie?

Gość From Ej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jako że posiadam Ps3 już prawie rok idzie, zastanawiam się nad kupnem w kwietniu PS4 no i pytanie.

Opłaca się już kupować Ps4, czy lepieje poczekać aż wyjdzie więcej gier i tak dalej ?

Opublikowano

Witam ! Jako że posiadam Ps3 już prawie rok idzie, zastanawiam się nad kupnem w kwietniu PS4 no i pytanie.

Opłaca się już kupować Ps4, czy lepieje poczekać aż wyjdzie więcej gier i tak dalej ?

Moim zdaniem tak. Jest już dużo fajnych tytułów na PS4. Między innymi GTA V, FIFA 15, Need For Speed Rivals, The Crew.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Moim zdaniem tak. Jest już dużo fajnych tytułów na PS4. Między innymi GTA V, FIFA 15, Need For Speed Rivals, The Crew.

nie no gta 5 już jest nudna, gralam w nią na ps3 jak i xbox 360 więc wolałabym sobie odpuścić.

A na co zwracać uwagę kupując? Ile pamięci powinno być aby mi starczyło już tak do końca ?

Opublikowano

Zwracaj uwagę na pamięć dysku. Jeżeli chcesz kupować gry z PS Store to opłaca się brać konsolę z dyskiem powyżej 1 TB.

Jeżeli chcesz na płycie mieć gry to 500 GB chyba starczy ale polecam kupić 1 TB.

Już się przejechałem na tym że kupiłem konsolę 500 GB :/ Większa niż połowa dysku zapełniona :/

Opublikowano

Zwracaj uwagę na pamięć dysku. Jeżeli chcesz kupować gry z PS Store to opłaca się brać konsolę z dyskiem powyżej 1 TB.

Jeżeli chcesz na płycie mieć gry to 500 GB chyba starczy ale polecam kupić 1 TB.

Już się przejechałem na tym że kupiłem konsolę 500 GB :/ Większa niż połowa dysku zapełniona :/

te ps store mnie zupełnie nie interesuje, bo nie kupuje gry że tak powiem przez konsole, bardziej allegro i sklepy.

Hmm no właśnie się zastanwiam bo tak patrzyłam chociaż na allegro nie widziałam ps4 z 1tb, a jaki jest koszt konsoli z taką pamięcią ?

Opublikowano

Ja jakimś cudem kupiłem za 1300 zł xD

Ale to kupiłeś w sklepie czy gdzie :P Bo kuźwa ty za 1300 a ja ppatrzę chociaż na używane to są po 1600 xDD

A jakie polecacie gry? oprócz gta, wyścigowych, sportowych

Opublikowano

Kupiłem po znajomości :) Warto pytać się kolegów czy kogoś znajomego a wtedy zdobędziesz to co chcesz po niezwykłej cenie! :D

Opublikowano

Ale to kupiłeś w sklepie czy gdzie :P Bo kuźwa ty za 1300 a ja ppatrzę chociaż na używane to są po 1600 xDD

Killzone:Shadow Fall, Middle Earth: Shadow of Mordor, The Last of Us Remastered jeśli nie grałeś na PS3.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Polecam jeszcze The Crew, Knack, Watch Dogs i świeżutkie Bloodborne.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...