Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie dmg broni od 32lv do 60lv

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie nad zwiększeniem dmg broni od 32lv do 60lv, aby bronie na 30lv tylko z dobrymi średnimi opłacało się używać. Ma to na celu urozmaicenie broni na serwerze. Chcę aby bronie, które teoretycznie na serwerach medium się praktycznie nie używa się na coś przydały.

Opublikowano

Co myślicie nad zwiększeniem dmg broni od 32lv do 60lv, aby bronie na 30lv tylko z dobrymi średnimi opłacało się używać. Ma to na celu urozmaicenie broni na serwerze. Chcę aby bronie, które teoretycznie na serwerach medium się praktycznie nie używa się na coś przydały.

Pomysł nawet fajny, chociaz ja bym wolal np ulepszanie fms na te bron 40, potem 50 i 60.
Opublikowano

Pomysł nawet fajny, chociaz ja bym wolal np ulepszanie fms na te bron 40, potem 50 i 60.

Moim zdaniem takie ulepszenie nie ma sensu, te bronie można wydropić. Jest to serwer medium, ludzie nie będą zbierali ulepszaczy aby co chwile broń na +10 robić, za dużo z tym zabawy, lepiej dropnąć i ulepszyć a od wyższych lvl się wziąć za ulepszanie, u nas to będzie 65lv -> 80/90lv -> 105/115lv i wystarczy. Chodzi mi bardzie o dodanie jakiegoś bonusu lub zwiększenie dmg broni aby były one używane przez Graczy.

Opublikowano

To lepiej zrobić FMSa i potem FMS v2 czy coś takiego z większym DMG ;)

Serio? Na serwerze medium?

Tematy tyczy się ograniczenia używania tylko broni na 30lv a Ty chcesz ich duplikaty, no ładnie :P

Opublikowano

Uważam pomysł za bardzo dobry, ale nie zapominaj że FMSa każdy będzie podbijał bo nie trzeba ulepów.. Osobiście jeśli miałbym do wyboru: robić fmsa czy broń na np. 36lvl która będzie (załóżmy) dodawać 40ataku więcej.. to dałbym se siana..

Opublikowano

Jeszczw pomysle jak to rozwiaze, biżuteria ma juz zmienione bony na szybkosc ataku + hp/inteligencje/sile.

Ogolnie to musze sie jeszcze pobawic z ulepszaczami.

Opublikowano

Dobry pomysł nawet, ale nie wydaję mi się, żeby to się przyjęło.

Spróbujemy zobaczymy. Ogarnąłem już po części te wartości i myślę, że będzie dobrze. Zawsze przed startem można wszystko zmienić, jeżeli chcesz poznać mniej więcej rozpiskę to napraszam PW. (Cannzas)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...