Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reygras - Twój Moderator

Gość Reygras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby.

@Czy szykujesz założenie własnego forum, gdy nie powiedzie Ci się z pracą moderatora?

Mam forum, ale takie "only for tests". Nie planuję aktualnie posiadania forum dla ludzi.

Opublikowano

Podjęta współpraca z CS-Joing.eu - forum o tematyce CS 1.6.

Opublikowano

3 posty pod rząd?­

Tak, bo aktualności dodaję zawsze w nowym poście i mam w d_u_p_i_e regulamin.

Opublikowano

­Świetne podejście do Regulaminu.

Nie nadajesz się na moderatora, bo nie przestrzegasz zasad. :-)

Opublikowano

­Świetne podejście do Regulaminu.

Nie nadajesz się na moderatora, bo nie przestrzegasz zasad. :-)

Mam aktualność, to do daję. Nigdy nie lubiłem MPC, c*****o zrobione. A regulaminu przestrzegam, aktualność, to aktualność, a ten idiota dał mi jeszcze 2 ostrzeżenia za multipost. xD

Opublikowano

Nie przestrzega regulaminu, obraża moderatora, to samo ziolko co Karcia.

Nie polecam.

xD

Dobra, 3 dni się zbierałem by Ci to napisać, bo się tak śmiałem, że nie mogłem. Ty mnie do tego gówna nie porównuj, a ten idiota sam się prosił, by go obrazić. Wybacz, ale dopuszcza się wyzywanie ludzi od idiotów. Wyślij mi skan Swojego statusu ostrzeżeń, świętoszku.

Opublikowano

Witam, zaprezentuję Wam zachowanie wyrafinowanego Reygrasa.

x

Proszę bardzo. :-)

Nie przyjmujcie, bo "roz****e" wam serwer :D  <3

Opublikowano

Witam, zaprezentuję Wam zachowanie wyrafinowanego Reygrasa.

x

Proszę bardzo. :-)

Nie przyjmujcie, bo "roz****e" wam serwer :D  <3

Nie wstyd Ci, że podrabiasz rozmowy, które nie miały miejsca? o.O

Opublikowano

Dorosłe zachowanie Reygras... 

Kolejny minus, i nie, nie polecam Cię, bo Cię nie lubię, lecz patrzę na dowody i zachowanie. ;)­

Tutaj nie ma minusów. ;) Patrz dalej na te podrobione gówno, a zachowanie mam zaj*biste. Ale serio, jak widzę takich kretynów to nie wytrzymuję. xD

A i wypie*dalaj mi z tematu.

#edit: co to za cenzura zamiast z*******e xD

Opublikowano

Ile mozna...

Karolcia szacunek do kobiet mam, do kobiet a nie do czegos takiego jak Ty, wiec sluchaj: nie wchodz juz do tego dzialu bo sie kompromitujesz. Dawno nie widzialem kogos tak upierdliwego jak Ty, z Cannzasem byscie byli najlepsza para na mpcforum, asfena do trojkata mozecie tez przygarnac. Nie wiem czy masz niedowład mozgu czy co jest z Toba nie tak, jak ktos Ci pisze odjeb sie to nie przyjeb sie, a odjeb sie. Nadal nie rozumiem czemu masz takie kompleksy i zaburzenia swiadomosci, kazdym nowym postem przeczysz sama sobie.

Reygras - na gowno do niej jeszcze piszesz?

Opublikowano

Mogę podać moderatorowi numer GG i hasło do GG.

Zobaczymy ;)

A wysyłaj, to nie dowód. :D

Ile mozna...

Karolcia szacunek do kobiet mam, do kobiet a nie do czegos takiego jak Ty, wiec sluchaj: nie wchodz juz do tego dzialu bo sie kompromitujesz. Dawno nie widzialem kogos tak upierdliwego jak Ty, z Cannzasem byscie byli najlepsza para na mpcforum, asfena do trojkata mozecie tez przygarnac. Nie wiem czy masz niedowład mozgu czy co jest z Toba nie tak, jak ktos Ci pisze odjeb sie to nie przyjeb sie, a odjeb sie. Nadal nie rozumiem czemu masz takie kompleksy i zaburzenia swiadomosci, kazdym nowym postem przeczysz sama sobie.

Reygras - na gowno do niej jeszcze piszesz?

Bo lubię. B)

Opublikowano

Ostatni post w tym śmiesznym temacie wkleję.

Wyp******ać to możesz Ty, ze swoim zachowaniem.

Na liczniku mam jedynie warny za double itp.

Po tym co tutaj ludzie zobaczą to wątpię czy ktoś do Ciebie się zgłosi.

Bez odbioru, dobranoc.

TaRAWgG.png

Opublikowano

Ostatni post w tym śmiesznym temacie wkleję.

Wyp******ać to możesz Ty, ze swoim zachowaniem.

Na liczniku mam jedynie warny za double itp.

Po tym co tutaj ludzie zobaczą to wątpię czy ktoś do Ciebie się zgłosi.

Bez odbioru, dobranoc.

Ja tak samo - tylko warny za double post. A no i za "z*******e", bo ludzie myślą, że to przekleństwo, smutne. Oczywiście raport za spam, CUDOWNE ZACHOWANIE ze strony kogoś, kto chce administrować i zarządzać forami, gratuluję. B)

Opublikowano

@Reygras

No i vice versa.­

//Edit:

Tylko porównaj sobie moje zachowanie do Twojego.

Chętnie bym też napisała, że mam więcej zleceń od Ciebie, ale nie chcę potem widzieć postów, że sobie nabijam fejm.

Życzę powodzenia Tobie jako "moderator" i ludziom którzy się do Ciebie zgłoszą.

Nie pozdrawiam, opinii nie zmienię.

TaRAWgG.png

Opublikowano

@Reygras

No i vice versa.­

Jak mnie prowokujecie to tak jest. Bez pozdrowień. Ja nie mam zamiaru tolerować tego, że ktoś mnie prowokuje. Ja wiem, że wy chcecie sprawdzić, jak ktoś się zachowuje podczas kłótni, ale zrozum, że to nie jest kłótnia, bo kłócić się nie kłócę tylko prowokacja, tego nie lubię ostro.

A i słyszałem, że masz na liczniku tylko warny za multiposty, a widzisz, nie wspomniało się o warnie za flamewar (nijak się to tyczy mego warna za bycie atakowanym).

@Edit: Więcej zleceń ma admin, mniej mod. Ale nie martw się, już niedługo (jeżeli wiesz, o co chodzi). Nie mam zamiaru porównywać Twojego żałosnego zachowania do mojego, prowokatorko od 7 boleści.

Opublikowano

@Reygras

Rozwiń swoją myśl publicznie, albo zapraszam na GG podane w profilu. ;)

A co do "...nie martw się, już niedługo" jak długo mam na to czekać? I chcę zaznaczyć, iż nikt nikogo nie prowokuje. Dobra, koniec tego dobrego. 

TaRAWgG.png

Opublikowano

­

@Reygras

Rozwiń swoją myśl publicznie, albo zapraszam na GG podane w profilu. ;)

A co do "...nie martw się, już niedługo" jak długo mam na to czekać? I chcę zaznaczyć, iż nikt nikogo nie prowokuje. Dobra, koniec tego dobrego. 

Miałaś stąd iść podobno?

Podobno jesteś spokojna, opanowana itd, a nie widzę tego tutaj?

@Reygras  - > Czy praca na forum jest charytatywna czy oczekujesz jakiegoś wynagrodzenia?

Opublikowano

­

Miałaś stąd iść podobno?

Podobno jesteś spokojna, opanowana itd, a nie widzę tego tutaj?

@Reygras  - > Czy praca na forum jest charytatywna czy oczekujesz jakiegoś wynagrodzenia?

Jest charytatywna, aczkolwiek datki są mile widziane. Chodzi mi o to, że niczego nie oczekuję, a i umawiać się na wynagrodzenia też się nie umawiam, ale jeżeli ktoś by chciał mi coś dać w zamian za wykonaną pracę, to wiesz - strona się sama nie utrzyma. :D

/to nie handel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...