Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bony - omdlenie+szycie

Maliniak4554

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Od pewnego czasu nurtuje mnie jedno pytanie. Jako że często grywam mental/bm/archer niezbyt zajmowałem się hitami, lecz teraz czepiłem się bodziaka i pytanie brzmi..
Wiele teorii jest że szycie omija ABS (do tej pory sądziłem że szycie to bicie w postać która ma 0obrony + dana wartość obrony), czyli jeśli mam kupę szycia i dołożę bony na omdlenie to przeciwnik będzie omdlewany jak durny? Chodzi o to że zgłupiałem po prostu od tych teorii panujących na metin2board.. Jedni twierdzą że omija abs, drudzy że nic nie omija = hit+obrona i zgłupiałem troszkę :D

Opublikowano

Nie jestem pewien czy zrozumialem, ale ja to wszystko rozumiem tak:

1.Im mniej defa tym lepsze wchodza krytyki

2.Im wiecej defa tym wieksze wchodzi szycie

3.szycie (oczywiscie z hita) jest wieksze niz krytyk (z hita)

4.(zawsze bylem przekonany ze) szycie nie wchodzi na skile

5.jesli przeciwnik ma abs, to szyciem wyciagniesz wiecej niz krytykiem, wiec mozna to rozumiec jak fakt, ze szycie omija abs (ale nie w pelni)

Ale to tylko moje twierdzenia ;)

Napisany Dzisiaj

Opublikowano

Nie jestem pewien czy zrozumialem, ale ja to wszystko rozumiem tak:

1.Im mniej defa tym lepsze wchodza krytyki

2.Im wiecej defa tym wieksze wchodzi szycie

3.szycie (oczywiscie z hita) jest wieksze niz krytyk (z hita)

4.(zawsze bylem przekonany ze) szycie nie wchodzi na skile

5.jesli przeciwnik ma abs, to szyciem wyciagniesz wiecej niz krytykiem, wiec mozna to rozumiec jak fakt, ze szycie omija abs (ale nie w pelni)

Ale to tylko moje twierdzenia ;)

No masz rację aczkolwiek

!

czyli jeśli mam kupę szycia i dołożę bony na omdlenie to przeciwnik będzie omdlewany jak durny?

To jest właściwe pytanie :D

Opublikowano

Wydaje mi się że przy full omdleniu + szyciu przeciwnik będzie omdlewany dość często lecz nie non stop

Kiedyś jak miałem na jednym privie ponad 100% kryta to i tak nie biłem z kryta za każdym razem.

Nie wiem jak to działa bo to robota koreanów.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Na krytyka i przeszywke mozna miec nawet te 10000% ( 4funmt2 s2 :P ) ale dziala chyba do 50%(ze skili) a z hitow albo 100% albo prawie.

"Szycie + omdlenie = omdlewanie jak durny"

Tak jak juz zdarzyles przeczytac, jedno nie ma nic zwiazanego z drugim, szycie szycie, a omdlenie omdlenie, aczkolwiek jesli koles ma duzo defa, to i tak ma przerabane xD

Napisany Dzisiaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...