Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LIGA Hearthstone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Myślałem nad zrobieniem ligi Hearthstona . Postawilibyśmy serwer ts i zrobili byśmy forum na którym by była liga . Po prostu rozgrywane mecze pomiędzy powiedzmy tam 16 osobami , turnieje nagrody itp . Kto byłby chętny na takie coś?

Opublikowano

Wydaje mi sie, że pomysł fajny tylko byłby problem z doborem przeciwników. Bo raczej gracze którzy nie mają kart i wbijają max 13 rank chcieliby grać na kogoś z Legendy. Chyba, że byłaby możliwość gry tylko Free 2 Play deckami. (bez epicków i legend). Wtedy wszystko zależałoby od skilla i byłoby mniej-wiecej równo ^_^

Opublikowano

jestem za ! moge pomoc w moderowaniu forum bo mam doświadczenie :)

Wydaje mi sie, że pomysł fajny tylko byłby problem z doborem przeciwników. Bo raczej gracze którzy nie mają kart i wbijają max 13 rank chcieliby grać na kogoś z Legendy. Chyba, że byłaby możliwość gry tylko Free 2 Play deckami. (bez epicków i legend). Wtedy wszystko zależałoby od skilla i byłoby mniej-wiecej równo ^_^

bez legend tez da sie stawic czoło ludzią z legendami i róznymi dobrymi kartami wiem to po sobie :)

real-madrid-logo.jpg

Opublikowano

Wygląda to jak klasyczny turniej na MPC ;d Piszcie do moderatora działu czy mógłby zorganizować taki konkurs i czy może byście mogli przy nic pomóc.

Wątpię, żeby takie nowe forum wam wypaliło.

giphy.gif

Opublikowano

jestem za ! moge pomoc w moderowaniu forum bo mam doświadczenie :)

bez legend tez da sie stawic czoło ludzią z legendami i róznymi dobrymi kartami wiem to po sobie :)

Masz racje ale chodzi mi o to, że osoba bez "skilla" narzekałaby, że przegrała przez to, że przeciwnik miał np. Ragnarosa, a ona nie.

Jeżeli zgłosiłby sie tutaj wszystkie osoby które chciałby wziąć udział to byłoby łatwiej stwierdzić czy sie opłaca czy nie.

Opublikowano

Wygląda to jak klasyczny turniej na MPC ;d Piszcie do moderatora działu czy mógłby zorganizować taki konkurs i czy może byście mogli przy nic pomóc.

Wątpię, żeby takie nowe forum wam wypaliło.

Wystarczy dobrze pomyśleć z czasem będzie się rozwijać nabyć sponsorów i wszystko będzie elegancko tylko trzeba wszystko dobrze zorganizować nie wiem skąd te twoje pesymistyczne nastawienie. :)

real-madrid-logo.jpg

Opublikowano

Wystarczy dobrze pomyśleć z czasem będzie się rozwijać nabyć sponsorów i wszystko będzie elegancko tylko trzeba wszystko dobrze zorganizować nie wiem skąd te twoje pesymistyczne nastawienie. :)

Nawet bez sponsorów da rade. Wiele osób cieszyłoby sie nawet z jakiejś rangi na formu (np. MPC Champion) więc jeżeli ktoś by sie wziął za to porządnie to pewnie by wypaliło.  ^_^

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...