Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie się gry

czyzu6666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed formatem komputera (4 dni temu) grając w lol'a miałem 60 stalych fpsow, a czasami wiecej, gralem na najniższych wymaganiach, wydaje mi sie, ze mialem wszystkie potrzebne programy etc, gra była płynna. Po formacie komputera mam małe ścinki co 15 sekund, nieważne czy jakiś tf, po prostu reguralnie mam ściny. Jest to bardzo irytujące.

Co do mojego komputera, to mam windows xp, 3GB ram, ATI Radeon x1950 GT, TI Radeon x1950 GT Secondary.

Wiem, ze karta graficzna nie jest zbyt dobra, ale nie mam pieniędzy na wymiane

Czego próbowałem:

-reinstall lola

-game boostera

-zmienianie piorytetu

-najnizsze wymagania

-wylaczenie firewalla

-aktualizacja sterownikow

A co to LolUpdater to wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury SHGetKnownFolderPAth w bibliotece SHELL32.dll"

Jesli ktoś ma jakies pomysły, bede wdzieczny! :)

Opublikowano

Używasz ccleaner'a ? wyczyść nim kompa + użyj http://www.lolupdater.com/mi pomógł po patchu 5.1 jak masz problem z ta biblioteką to odpal jako admin w zgodności z win7 + ew. doinstaluj jąz neta. elo

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Używasz ccleaner'a ? wyczyść nim kompa + użyj http://www.lolupdater.com/mi pomógł po patchu 5.1 jak masz problem z ta biblioteką to odpal jako admin w zgodności z win7 + ew. doinstaluj jąz neta. elo

Przecież napisał, że ma Windowsa XP, to jak ma odpalić w zgodności z Win7?

Co to tematu - naprawdę, zmień system na jakiś nowszy. XP ma 13 lat i jest już nie wspierany, a dodatkowo powoduje wiele problemów. Sterowniki też już są nieaktualizowane. Natomiast funkcja SHGetKnownFolderPath jest niewspierana przez XP.

Zainstaluj .NET'a 3.5.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...