Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty a kwestia banowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dziś pierwszy raz zetknąłem się z botami do Hearthstone, od dawna też nie śledziłem żadnych newsów z tej gry. Nie udało mi się znaleźć zbyt wielu świeżych postów, dlatego postanowiłem założyć temat i zapytać, jak wygląda sprawa z banami za boty do HSa? Czy w ciągu ostatnich miesięcy były jakieś fale banów? Czy to prawda że Blizzard banował tylko czasowo, a nie permanentnie? I, dla mnie najważniejsza kwestia, czy ban za bot do HSa może w jakiś sposób wpłynąć na całe konto battle.net / inne gry na battlenecie? Głównie chodzi mi o WoWa, troszkę szkoda byłoby stracić konto... :P

Dziś testowałem HearthRangera na drugim koncie i działa wyśmienicie, dlatego mocno zastanawiam się nad tym, czy nie zacząć używać go na moim głównym koncie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Parę miesięcy temu była wielka fala banów. Jednak teraz bany za boty nie są za częste.

Czy dostaniesz bana zależy głównie z jakiego bota będziesz korzystał, jedne są wykrywalne, a drugie nie. O ile się nie mylę HearthRanger nie jest wykrywalny.

Jeśli często będziesz łamał regulamin gier itp. to bana dostaniesz na całe konto i nie będziesz mógł grać w żadną grę.

giphy.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Dziś pierwszy raz zetknąłem się z botami do Hearthstone, od dawna też nie śledziłem żadnych newsów z tej gry. Nie udało mi się znaleźć zbyt wielu świeżych postów, dlatego postanowiłem założyć temat i zapytać, jak wygląda sprawa z banami za boty do HSa? Czy w ciągu ostatnich miesięcy były jakieś fale banów? Czy to prawda że Blizzard banował tylko czasowo, a nie permanentnie? I, dla mnie najważniejsza kwestia, czy ban za bot do HSa może w jakiś sposób wpłynąć na całe konto battle.net / inne gry na battlenecie? Głównie chodzi mi o WoWa, troszkę szkoda byłoby stracić konto... :P

Dziś testowałem HearthRangera na drugim koncie i działa wyśmienicie, dlatego mocno zastanawiam się nad tym, czy nie zacząć używać go na moim głównym koncie.

Pozdrawiam!

odpowiedź jest prosta nie odpalaj bota na 24h na dobe bo może być to podejrzane żaden człowiek by tyle nie wytrzymał bez przerwy więc wtedy wiadomo że to bot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...