Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakiej sieci jest najtanszy internet na karte

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej chodzi mi o internet na którym bede gral w gry na internet

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nju mobail. Jeżeli będziesz tylko korzystał z neta, to co miesiąc ładujesz kartę za 9 zeta i masz 3gb.

Podal bys mi link do tego bo szukam i nie moge znalesc

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

W Playu masz fajne ceny i oferty (za 45 złotych masz "bez" limitu internet LTE na miesiąc) 

Jednakże, jest pewien problem: słaby zasięg na terenach pozamiejskich . Nadajnik Play musi znajdować się w miarę blisko twojego miejsca zamieszkania, żebyś mógł korzystać z pełnej prędkości łącza (tylko i wyłącznie nadajnik Play, bo nie ma roamingu krajowego)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wie ktos jak działa ten internet w nju mobile ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

w t-mobile masz 50 mb dziennie gdy tylko masz wazne konto

Opublikowano

@up 50 mb weź idź z internetu -,- 50mb to nawet 1 meczu w cs go nie pogra

@orkin 3gb kolejny, w tyle transferu mało co pogracie jedynie w wota pogracie spokojnie jeden miesiąc a nie jakieś inne gry.

@top

Weź ofertę bez limitu w Play, dlaczego? Mam play i plusa i mogę polecić play bo plus sobie robi niezłe jaja zrywając co jakiś czas połączenie i swoją ofertą "bez limitu" 30 gb i po wykorzystaniu ping skacze wysoko dodatkowo w play odgórny limit 100GB i dopiero po tym spowalniają, dziennie dużo zużywam i tylko pobieranie dużych plików leci w miarę powoli niż w plusie ale to przecież nie problem jak ping w grach jest bardzo dobry od 60 do 70 a w plusie 70/80 (oczywiście te pingi są w grze na 2 komputerach na raz).

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...